fbpx

Πάρντο: «Νόμιζα πως ο Χάμες με ρώτησε για την Αθήνα για να πάει διακοπές»

Πάρντο: «Νόμιζα πως ο Χάμες με ρώτησε για την Αθήνα για να πάει διακοπές»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πάρντο μίλησε για την μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι πίστευε πως ενδιαφερόταν να μάθει για την Αθήνα επειδή ήθελε να πάει… διακοπές.

Ο Κολομβιανός αστέρας, ο οποίος υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια, έμαθε τα πάντα για τους «ερυθρόλευκους» πριν υπογράψει, αφού εκτός από τον Μαρσέλο μίλησε και με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική, Φελίπε Πάρντο.

Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, τόνισε πως όταν μίλησε με τον Χάμες, πίστευε πως ενδιαφερόταν να μάθει για την Αθήνα επειδή ήθελε να πάει… διακοπές.

«Ναι μιλήσαμε. Με ρώτησε πώς είναι η Αθήνα. Νόμιζα πως θα πήγαινε διακοπές, αλλά δεν το ήξερα ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα και θα το απολαύσει. ου εύχομαι επιτυχία και να δείξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει. Είναι πιο ώριμος και αφοσιωμένος στο άθλημα Είναι σαν τη Ρεάλ, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημά του. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή που βλέπει ο κόσμος. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζει κρύβονται, δεν κάνουν επιθέσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Φελίπε Πάρντο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο