fbpx

Επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ, 2-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό

Επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ, 2-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό

Σαφώς βελτιωμένος ο “δικέφαλος” έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση

Με πειστική εμφάνιση η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο (2-0 τον Παναιτωλικό) στην 5η αγωνιστική της Super League.

Το ματς ξεκίνησε με την ΑΕΚ να θέλει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της, να έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και να μπαίνει πολύ εύκολα στην περιοχή του Παναιτωλικού που προσπαθούσε να κλέψει μπάλες για να βγει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.

Ο «δικέφαλος» κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε ευκαιρίες για γκολ με τους Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Παναιτωλικός απείλησε μόνο σε σουτ του Σενγκέλια λίγο άουτ.

Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και η ΑΕΚ δυσκολευόταν να μπει στην αντίπαλη περιοχή και το ημίχρονο έκλεισε με ένταξη μεταξύ παικτών και πάγκων των δύο ομάδων με τον διαιτητή να μοιράζει κίτρινες και κόκκινες κάρτες…

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και μέσα στην ένταση που επικράτησε ο Γιώργος Τζαβέλλας χτύπησε από τα νεύρα του το χέρι του σε ένα τζάμι που έσπασε και κόπηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Γκαρσία στο 47′. Το γκολ “ξύπνησε” τον Παναιτωλικο που έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Λάρσον, Καρέλη και Ντίας για την ισοφάριση. Ομως η Ενωση στο 75′ με κεφαλιά του Μουκουντί έκανε το 0-2 και καθάρισε το ματς.

Διαιτητής Διαμαντόπουλος

Κίτρινη: Αποστολάκης, Ελίασον, Χατζηθεοδωρίδης – Ρότα, Χατζισαφί,

Ο κ. Διαμαντόπουλος έδειξε την κίτρινη και στον προπονητή των γηπεδούχων Γ. Αναστασίου, ο οποίος αποβλήθηκε στο 45’ όπως και οι συνεργάτες των δύο προπονητών.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (81′ Μάρτενσον), Ντουάρτε (60′ Κολοβός), Ντίας, Σενγκέλια, Καρέλης (81′ Πέδρο), Νταγκό (59′ Μόρσεϊ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (74′ Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας (46’ Μουκουντί), Χατζισαφί (64′ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (83′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκαρσία, Ελίασον (64′ Αμραμπατ), Αραούχο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο