fbpx

Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Ευκαιρίες χωρίς γκολ

Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Ευκαιρίες χωρίς γκολ

Ο Ατρόμητος και η Λαμία είχαν από ένα καλό ημίχρονο, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι κατέκτησαν από ένα βαθμό στο ματς που άνοιξε μαζί με το Παναιτωλικός-ΑΕΚ την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην πέμπτη θέση με οκτώ βαθμούς και θα περιμένουν τα αυριανά παιχνίδια για να μάθουν αν θα υποχωρήσουν ή θα μείνουν στην πρώτη πεντάδα, ενώ η Λαμία κατέκτησε τον τρίτο της βαθμό.

Ο Ντε Βινσέντι είχε δοκάρι στο 47’ και ο Γκονζάλες στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο και στο δεξί δοκάρι, αλλά να μην καταλήγει ποτέ στα δίχτυα. 

Ατρόμητος, αλλά άστοχος

Στο 11΄ο Κλωναρίδης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα ο Ρομπάιγ απείλησε με προβολή από τα αριστερά, χωρίς να βρει στόχο. Στο 20’ και πάλι ο Κλωναρίδης άγγιξε το 1-0, με τον Σαράνοφ να του στερεί το γκολ. Στο 28’ ήταν η σειρά του Γκονζάλες να προσπαθήσει να ανοίξει το σκορ, με φάουλ αυτή τη φορά, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Λαμίας είδε τη «στρογγυλή θεά» να περνάει λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Ο Γκονζάλες του Ατρόμητου

Χρειάστηκαν να περάσουν 32 λεπτά προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς. Μάλιστα η ευκαιρία ήταν μεγάλη με τον Ντε Βινσέντι να δαγκώνει τη φανέλα του μη μπορώντας να πιστέψει ότι δεν σκόραρε. Η απάντηση των Περιστεριωτών ήρθε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Ο Ρομπάιγ έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Κλωναρίδης μόνος απέναντι από τον Σαράνοφπλάσαρε άστοχα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, καθώς στο 45’ ο Ατρόμητος απώλεσε ακόμα μία ευκαιρία για γκολ, με τον Κάρτιασον να καθυστερεί και να σημαδεύει τα πόδια του Κορνέζου…  

Εμφανίστηκε και η Λαμία

Το δεύτερο ημίχρονο δεν θύμιζε σε τίποτα το πρώτο. Η Λαμία έγινε πιο επικίνδυνη επιθετικά και μάλιστα θα μπορούσε να είχε φτάσει στο 0-1 στο 47’. Ο Ντε Βινσέντι επιχείρησε την κεφαλιά, όμως το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Ο Σιμόν στο 52’ είχε τη δεύτερη τελική των φιλοξενούμενων στην «επανάληψη» και στο 68’ ο Ασκόφσκι δοκίμασε την ετοιμότητα του Γιαννιώτη. Στο 71’ ο γκολκίπερ του Ατρομήτου αντέδρασε και πάλι σωστά, διορθώνοντας το λάθος του Σουάρεθ. 

Ο Γιαννιώτης μπλοκάρει το σουτ του Ασκόβσκι

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πάρουν τα ηνία επιθετικά. Στο 75’ ο Σαράνοφ πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Τζαβίδα και στο 77’ είδε τον Ρομπάιγ να αστοχεί από μακριά. Στο 85’ ο Μουνίθ, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, «ανάγκασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη επέμβαση. Στο 91’ ο Χατζηισαΐας προσπάθησε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, χωρίς να τα καταφέρει και στο 96’ το οριζόντιο και το δεξί δοκάρι στέρησαν από τον Γκονζάλες το γκολ.  

Διαιτητές: Χρήστος Βεργέτης

Κίτρινη: Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ – Μπεχαράνο, Ασκόφσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Κεσχρίντα, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (79′ Μουνίθ), Κουέν, Ρομπάιγ (89′ Τζαβίδας), Κλωναρίδης (62′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (62′ Ροτάριου)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα (79′ Τσούκαλος – 90+3′ Μπάμπης), Ασκόφσκι, Ντε Βινσέντι, Μανούσος (59′ Γιακουμάκης)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο