fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πελέ στέκεται στο πλευρό του Βινίσιους (pic)

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πελέ στέκεται στο πλευρό του Βινίσιους (pic)

Ο Πελέ δεν έχασε την ευκαιρία να σταθεί στο πλευρό του Βινίσιους, μετά τη ρατσιστική επίθεση, που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο Κόκε τόνισε στην ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», πως αν ο Βραζιλιάνος σκοράρει και χορέψει, τότε θα υπάρξει πρόβλημα. Ο πρόεδρος της ισπανικής Ένωσης μάνατζερ, Πέδρο Μπράβο σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα, φέρνοντας ένα ατυχές παράδειγμα, το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά.

Χαρακτηριστικά, έγραψε στο Twitter: «Αν θέλεις να χορέψεις σάμπα, πηγαίνεις στο sambadrome, εδώ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σεβαστείς τους συναδέλφους σου και να σταματήσεις να φέρεσαι σαν μαϊμού».

Και προσπάθησε να δικαιολογηθεί: «Θέλω να διευκρινίσω ότι η έκφραση “κάνω τη μαϊμού” που έχω χρησιμοποιήσει λανθασμένα για να περιγράψω τον χορό του Βινίσους ήταν μεταφορικά (“κάνω βλακείες”). Επειδή δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Συγγνώμη».

Ο Πελέ έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Είναι ένας χορός. Είναι ένα πραγματικό πάρτι. Αν και ο ρατσισμός εξακολουθεί να υπάρχει, δεν θα επιτρέψουμε να μας εμποδίσει να συνεχίσουμε να χαμογελάμε. Και θα συνεχίσουμε να πολεμάμε τον ρατσισμό με αυτόν τον τρόπο: αγωνιζόμενοι για το δικαίωμά μας να είμαστε ευτυχισμένοι».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο