fbpx

Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 0-3: Εντυπωσίασαν οι Γερμανοί και ο Χάμες

Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 0-3: Εντυπωσίασαν οι Γερμανοί και ο Χάμες

Η Φράιμπουργκ πέρασε εύκολα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-0 για τη 2η αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa league

Πριν τη σέντρα υπήρχε ενθουσιασμός στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» για την ανακοίνωση και την παρουσίαση του Χάμες Ροντρίγκες, ωστόσο στη συνέχεια το βράδυ δεν κύλησε καλά για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να διευρύνουν τη νίκη τους. 

Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Γερμανική μηχανή στο φουλ

Η γερμανική ομάδα ήταν γνωστό πως είναι εξαιρετική στις στημένες μπάλες τη φετινή σεζόν και το απέδειξε γρήγορα στο ματς. Συγκεκριμένα μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Γκρίφο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Χέφνερ με κεφαλιά νίκησε τον Βατσλίκ και έγραψε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στο 0-2 στο 13’ με τον Γκρέγκοριτς, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 14’ με το σουτ του Ουί-Τζο. Η κυριαρχία της Φράιμπουργκ συνεχίστηκε στο πρώτο 20λεπτο, με τον Βατσλίκ να πραγματοποιεί δύσκολες επεμβάσεις προκειμένου να κρατήσει τη διαφορά στα μικρότερα δυνατά επίπεδα. 

Ο Βατσλίκ απογοητευμένος

Τα πράγματα συνέχισαν να μην πηγαίνουν καλά για τους «ερυθρόλευκους» αμυντικά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Γκρέγκοριτς στο 25’ διαμορφώνοντας με σουτ το 0-2. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς στο 39’ με τον Ουί-Τζο να φεύγει στο ανοικτό γήπεδο και να πλασάρει. Ο γκολκίπερ των Γερμανών απέκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος και πέρασε πάνω από τον Μπιέλ, ο οποίος δεν μπόρεσε να την προωθήσει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

«Καθάρισε» νωρίς

Με το πόδι στο γκάζι μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της γερμανικής ομάδας και ανταμείφθηκαν με ακόμα ένα γκολ. Έγκεσταϊν και Γκρίφο απείλησαν πριν ο Γκρέγκοριτς σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς στο 52’. Ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της άμυνας του Ολυμπιακού να απομακρύνει και με σουτ έκανε το 0-3. Η Φράιμπουργκ κατέβασε ρυθμό και έδωσε την μπάλα στους «ερυθρόλευκους». 

Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν

Το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές του και πάτησε περισσότερες φορές στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς ουσιαστικά να απειλήσει. Μία κεφαλιά του Εμβιλά ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο 45λεπτο. 

Το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος με τη Φράιμπουργκ να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής έχοντας το απόλυτο σε δύο παιχνίδια. Αντίθετα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας από πάνω του βαθμολογικά τόσο την Καραμπάχ, όσο και τη Ναντ.

Ο Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ροντρίγκες – Χέφλερ, Λίενχαρτ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46′ Κούντε), Βρσάλικο (71′ Άβιλα), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Ρέαμπτσουκ), Μπόουλερ (63′ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63′ Ροντρίγκες), Ουί-Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιγιά (78′ Κίμπλερ), Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν (69′ Πέτερσεν), Γκρίφο (79′ Καϊτέλ), Κέρεχ (63′ Γιονγκ), Γκρέγκοριτς (62′ Σάντε).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο