fbpx

Μακάμπι Χάιφα-Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: Έλαμψαν τα αστέρια

Μακάμπι Χάιφα-Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: Έλαμψαν τα αστέρια

Η Μακάμπι προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο οι Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ βρήκαν δίχτυα και βοήθησαν την Παρί να φύγει από το Ισραήλ με τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Οι γηπεδούχοι δεν κλείστηκαν πίσω και κοίταξαν στα μάτια την πρωταθλήτρια Γαλλίας, αλλά δεν άντεξαν και στο τέλος ηττήθηκαν.  Πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει το 2/2 στον όμιλο και την άλλη αγωνιστική θα κοντραριστεί με την Μπενφίκα που έχει τους ίδιους βαθμούς. 

Ο Μέσι είχε την απάντηση

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς με τον Εμπαπέ να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά.  Η Μακάμπι δεν έμεινε σε παθητικό ρόλο και στο 24’ κατάφερε να πληγώσει την άμυνα των Γάλλων, με τον Τσέρι να πετάγεται και με προβολή να νικάει τον Ντοναρούμα για το 1-0. Αμέσως μετά το γκολ των Ισραηλινών ο Νεϊμάρ έφυγε στο ανοικτό γήπεδο, χωρίς να αξιοποιήσει με θετικό τρόπο την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Τα δύο αστέρια των Γάλλων δεν μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά αυτό το έκανε το τρίτο και το πιο λαμπρό. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στο 37’ με κοντινό σουτ νίκησε τον Κοέν και έφερε το ματς στα ίσια. 

Τριάδα «φωτιά»

Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ντοναρούμα να αντιδρά σωστά όποτε χρειαζόταν. Η Παρί απάντησε με τον Μέσι να είναι ο εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας του. Ο Αργεντινός έφτασε τρεις φορές κοντά στην ολική ανατροπή σε διάστημα πέντε λεπτών μετά το 60’. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να σκοράρει αποφάσισε να δώσει μισό γκολ στον Εμπαπέ, με τον τελευταίο να αξιοποιεί την κάθετη μπαλιά του συμπαίκτη του και να γράφει με πλασέ το 1-2. Η Μακάμπι στα τελευταία λεπτά ανέβηκε ψηλά για να ισοφαρίσει και το πλήρωσε. Ο Βεράτι είδε την κίνηση του Νειμάρ και έβγαλε τη βαθιά μπαλιά. Ο Βραζιλιάνος μόνος απέναντι από τον Κοέν με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 1-3. 

ΜΑΚΑΜΠΙ: Κοέν, Σούντγκρεν (55’Σεκ), Μπατουμπινσίκα, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ (91’Τσιμποντά), Σερί, Λαβί, Αμπού Φανί, Ατζιλί (76’Νταβίντ), Χαζίζα, Πιερό (91’Ρουκάβτσια).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Ράμος, Μουκιελέ (83’Χακίμι) , Νούνο Μέντες, Βιτίνια (74’Ρουίθ), Βεράτι, Μέσι, Νεϊμάρ (91’Σολέρ), Εμπαπέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο