fbpx

Γιουβέντους-Μπενφίκα 1-2: Ασυγκράτητοι οι «Αετοί» στο Τορίνο

Γιουβέντους-Μπενφίκα 1-2: Ασυγκράτητοι οι «Αετοί» στο Τορίνο

Η εντυπωσιακή φέτος Μπενφίκα εντός κι εκτός έδρας σε Πορτογαλία και Ευρώπη, διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο με θρίαμβο μέσα στο Τορίνο επί της Γιουβέντους και με ανατροπή μάλιστα (1-2) στην 2η αγωνιστική του Champions League.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Γιουβέντους που μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μίλικ μετά από φάουλ-σέντρα του Παρέδες.

Μετά το πρώτο 15λετο η Μπενφίκα ισορρόπησε κάπως το ματς και άρχισε να βγαίνει μπροστά και να δημιουργεί ευκαιρίες. Και αφού προειδοποίησε στο 39′ με σουτ του Σίλβα στο δοκάρι, στο 43′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ράμος από τον Μιρέτι. Ο Ζοάο Μάριο ευστόχησε για το 1-1 στο 44′.

Στο β’ μέρος η Μπενφίκα ήταν αυτή που πήρε τη πρωτοβουλία στο ματς και κατάφερε στο 55′ με ον Νέρες να κάνει το 1-2 ενώ είχε λίγο αργότερα ευκαιρία και για το 1-3 σε σουτ του Σίλβα που έσωσε ο Περίν, ενώ ο Βλαχοδήμος που χρειάστηκε δύο φορές να επέμβει είδε τη μπάλα σε σουτ του Βλάχοβιτς να σταματάει στο δοκάρι του. Ομως στο τελευταίο 15λεπτο οι Πορτογάλοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και το 1-2 παρέμεινε ως το τέλος.

Ο Γερμανός διαιτητής Σβάιερ «κιτρίνισε» τους Μπαχ, Μπονούτσι, Ζοάο Μάριο, Μιρέτι, Ντανίλο, Φλορεντίνο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο (58′ Ντε Σίλιο), ΜακΚένι, Παρέδες, Μιρέτι  (58′ Ντι Μαρία), Κόστιτς (70′ Κεν), Μίλικ (70′ Φατζιόλι), Βλάχοβιτς

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπαχ, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Φλορεντίνο, Φερνάντες (81′ Αουράνες), Νέρες (81′ Σικίνιο), Ράφα Σίλβα (88′ Γκονσάλβες), Ζοάο Μάριο (88′ Ντράξλερ), Ράμος (81′ Μούσα)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο