fbpx

Δυσκολεύει το έργο της Τσέλσι μετά το 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ

Δυσκολεύει το έργο της Τσέλσι μετά το 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ

Η Τσέλσι υποδέχτηκε τη Ζάλτσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Τσέλσι και Ζάλτσμπουργκ αναμετρήθηκαν για λογαριασμό της δεύτερης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Λονδρέζους να μην καταφέρνουν να πάρουν ούτε αυτή τη φορά την νίκη (στην πρεμιέρα έχασαν από την Ζάγκρεμπ) και να μένουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς:
Η Τσέλσι μπήκε στο ματς έχοντας την πίεση από την πρεμιέρα όπου έχασε από τη Ζάγκρεμπ και είχε σκοπό να μην κάνει ξανά τα ίδια λάθη. Έκλεισε από νωρίς τους χώρους και κρατούσε την μπάλα περισσότερο στα πόδια της χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει μια τελική προσπάθεια που θα φέρει το γκολ με το ημίχρονο να λήγει στο 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Μάουντ έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στον Στέρλινγκ στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Εκείνος με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Κουν για να ανοίξει το σκορ.

Μετά το γκολ που δέχτηκε η Ζάλτσμπουργκ προσπάθησε να συνέλθει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο ματς και άρχισε να απειλεί με τον Οκαφόρ. Στο 73′ η κεφαλιά του κατέληξε στα χέρια του Κέπα.

Κάτι που όμως δεν συνέβη στο 75′. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν υποδειγματικά την μπάλα, ο Αντάμου πήρε την κόντρα από τον Τιάγκο Σίλβα ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, τη γύρισε προς το πέναλτι όπου ο Οκαφόρ πρόλαβε τον Αθπιλικουέτα για να κάνει το 1-1.

Αυτή η ισοπαλία έφερε την Τσέλσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα (81’ Ζίγιεχ), Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Κόβασιτς (81’ Γκάλαχερ), Ζορζίνιο, Μάουντ, Χάβερτς (66’ Λόφτους-Τσικ), Ομπαμεγιάνγκ (66’ Μπρόγια), Στέρλινγκ (84’ Πούλισικ)

Ζάλτσμπουργκ (Ματίας Γιάισλε): Κον, Ντέντιτς, Μπερνάρντο, Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Σάιβαλντ, Καπάλντο, Κιάεργκααρντ (46’ Γκούρνα-Ντουάτ), Σούσιτς (70’ Καμερί), Σέσκο (70’ Αντάμου) Όκαφορ (85’ Κοϊτά)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο