fbpx

Σαχτάρ-Σέλτικ 1-1: Άντεξαν και πήραν τον βαθμό οι Ουκρανοί

Σαχτάρ-Σέλτικ 1-1: Άντεξαν και πήραν τον βαθμό οι Ουκρανοί

Αήττητη έμεινε η Σαχτάρ που σαν τυπικά γηπεδούχος στη Βαρσοβία, κράτησε στο 1-1 την καλύτερη αλλά φλύαρη Σέλτικ για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Σκοτσέζοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, αφού στο 10ο λεπτό μπήκαν μπροστά στο σκορ από προσπάθεια του Χατάτε και αυτογκόλ του Μπονταρένκο (0-1).

Η Σαχτάρ ευτύχησε να ισοφαρίσει σχετικά γρήγορα, αφού στο 29’ ήταν η σειρά της να σκοράρει με τον Μούντρικ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σουντάκοφ για να διαμορφώσει από νωρίς το τελικό 1-1.

Η Σέλτικ προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ στο β’ 45λεπτο. Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέρασε στο ματς στο 68’ και σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο 85’, όταν η μπάλα του ήρθε ιδανικά στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ έφυγε δίπλα από την ουκρανική εστία.

Οι Σκοτσέζοι περιορίστηκαν έτσι στον έναν βαθμό που είναι και ο πρώτος τους στον όμιλο, την ίδια ώρα που η Σαχτάρ ανέβηκε στους 4.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς): Τρουμπίν, Τέιλορ, Μποντάρ, Ματβιένκο, Κονόπλια, Στεπανένκο, Ζουμπκόφ (61΄Τραορέ), Μπονταρένκο (74΄Ντζουράσεκ), Σουντάκοφ (77΄Οτσερέτκο), Μούντρικ, Σβεντ (61΄Πέτριακ)

Σέλτικ (Άγγελος Ποστέκογλου): Χαρτ, Γιουράνοβιτς, Κάρτερ Βίκερς, Γιενς, Τέιλορ, Ο΄Ράιλι (68΄Μούι), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (68΄Τέρνμπουλ), Ζότα (86΄Αμπάντα), Χακσαμπάνοβιτς, Φουρουχάσι (68΄Γιακουμάκης)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο