fbpx

«Πόλεμος» ανακοινώσεων σε Σούπερ Λιγκ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων σε Σούπερ Λιγκ

Μαίνεται η «μάχη» ανάμεσα σε Σούπερ Λιγκ και ΑΕΚ με συνεχόμενες ανακοινώσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πήραν θέση Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Βόλος.

Αφορμή για τον σημερινό «χαρτοπόλεμο», η διαιτησία του ντέρμπι φυσικά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με την «Ένωση» να βγάζει ανακοίνωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα, Τετάρτη, με τη Σούπερ Λιγκ αρχικά να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία καλεί την ΕΠΟ να αντιδράσει στα όσα ανέφερε η ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Άμεση απάντηση από την «Ένωση» λίγο αργότερα, που πραγματοποίησε ευθεία επίθεση στη λίγκα αλλά και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ παράλληλα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δήλωναν πλήρη άγνοια για την ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

Στον «χορό» των ανακοινώσεων μπήκε και ο Βόλος, που αφενός δήλωσε πως δεν γνώριζε κάτι για την έκδοση ανακοίνωσης από τη Σούπερ Λιγκ, αφετέρου κάλεσε την ΕΠΟ να τοποθετηθεί σχετικά με όσα υποστηρίζει η ΑΕΚ στην αρχική της ανακοίνωση αναφορικά με τη διαιτησία του ντέρμπι.

Τελευταίο έργο -προς το παρόν- η (ακόμα μία) ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ, στην ουσία απάντηση προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία επιχειρεί ν βάλει τα πράγματα σε μια σειρά σε ότι έχει να κάνει με αυτά που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στις ομάδες περί ξένων διαιτητών ενώ καλεί παράλληλα τους «κιτρινόμαυρους» να καταθέσουν τα στοιχεία που έχουν για «παράγκες».

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο