fbpx

Πέρασε από το «Βελοντρόμ» η Άιντραχτ, 0-1 την Μαρσέιγ

Πέρασε από το «Βελοντρόμ» η Άιντραχτ, 0-1 την Μαρσέιγ

Κυνική η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε 1-0 στη Μασσαλία την Μαρσέιγ στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League και ρεφάρισε έτσι την εντός έδρας ήττα της από την Σπόρτινγκ στη πρεμιέρα των ομίλων..

Στο πρώτο μέρος η Μαρσέιγ ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο του αγώνα κι έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σάντσες να ανοίξει το σκορ. Όμως η Άιντραχτ στάθηκε πολύ τυχερή καθώς στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση της στο ματς όπου πάτησε περιοχή, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Λίντστρεμ στο 43′ που επωφελήθηκε από διπλό λάθος των Μπαϊγί και Βερτού.

Στο β’ μέρος η Άιντραχτ μπήκε φουριόζα στο ματς και στο 54′ είχε σουτ του Λίντστρεμ στο οριζόντιο δοκάρι  και η Μαρσέιγ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 61′ με τον Βερτού. Οι Γάλλοι πίεσαν στη συνέχεια για το 1-1  κι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Σουάρες και Ταβάρες. Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Γερμανοί επωφελήθηκαν απ΄οτο γεγονός ότι οι Γάλλοι βγήκαν όλοι μπροστά και πέτυχαν γκολ στο 80′ με τον Καμάντα που ακύρωσε το VAR για οφσάιντ του σκόρερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα πάλι ο Καμάντα έχασε την ευκαιρία για δεύτερο γκολ που θα τελείωνε το ματς. Ομως οι Γερμανοί άντεξαν και πήραν σπουδαία νίκη με 1-0. 

Ο διαιτητής Χοσέ Σάντσεθ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Χασέμπε, Ουντέρ.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Λόπεθ, Μπαϊγί (68′ Γκεντουζί), Μπαλέρντι, Κολάσινατς, Κλος, Ρονζιέ, Βερτού, Ταβάρες, Παγέτ (59′ Ουντέρ), Σάντσες (59′ Σουάρες), Ζέρσον (59′ Χαρίτ).

ΆΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Γιάκιτς (80′ Τσάντλερ), Τούτα, Εντικά, Κνάουφ, Χασέμπε, Σο, Λίνστρεμ (80′ Μπορέ), Γκέτσε (71′ Ρόντε), Καμάντα (88′ Εμπίμπ), Μουανί (88′ Αλάριο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο