fbpx

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει από στιγμή σε στιγμή τον Χάμες Ροντρίγκες, που έφτασε Αθήνα!

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει από στιγμή σε στιγμή τον Χάμες Ροντρίγκες, που έφτασε Αθήνα!

 Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να πυροδοτήσει τη βόμβα… Χάμες Ροντρίγκες καθώς οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν οτι απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της τεράστιας αυτής μεταγραφής από τη στιγμή που ο Χάμες βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα κι ετοιμάζεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις κσι στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Χάμες με τη μορφή δανεισμού και θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου των 6 εκατ. ευρώ του Χάμες, με το υπόλοιπο να πληρώνεται από την ομάδα του Κατάρ.

Νωρίτερα σήμερα ο Ιταλός δημοσιογράφουμς Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε γράψει στο ρεπορτάζ του ότι «ο Κολομβιανός σταρ θα πετάξει σήμερα για την Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ως νέος παίκτης του Ολυμπιακού. Υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του Χάμες Ροντρίγκες από την Al Rayyan στον Ολυμπιακό. Αν όλα πάνε όπως έχει προγραμματιστεί, ο Χάμες θα υπογράψει το συμβόλαιο του σήμερα και θα ξανασυναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει την Πέμπτη στην Ελλάδα και ο Μαρινάκης θέλει να ολοκληρώσει ένα ακόμη κορυφαίο deal».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο