fbpx

«Μίλησε» στο τέλος η Λεβερκούζεν και νίκησε 2-0 την Ατλέτικο

«Μίλησε» στο τέλος η Λεβερκούζεν και νίκησε 2-0 την Ατλέτικο

Στο BayArena η Μπάγερ Λεβερκούζεν με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0) και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο 2ο όμιλο του Champions League.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 15λεπτο έψαχναν το γκολ και έχασαν ευκαιρία με τον Ρόμπερτ Αντριχ στο 11′. Στο 26′ απείλησαν με τον Ντεμιρμπάι, ενώ η Ατλέτικο έκανε αισθητή την παρουσία της στο 37′ με τον Ζοάο Φέλιξ. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ντιαμπί.

Στο 48′ η γερμανική ομάδα έχασε απίθανη ευκαιρία. Ο Ντιαμπί έβγαλε κάθετη πάσα στον Σικ, ο οποίος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στο ριμπάουντ με κεφαλιά ο Χλόζεκ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι!

Η Λεβερκούζεν σκόραρε στο 84΄. Ο Φρίμπονγκ από δεξιά βρήκε τον Άντριχ που πλάσαρε στην κίνηση και έκανε το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 87′ σε μία υποδειγματική αντεπίθεση και με πλασέ του Ντιαμπί.

Ο Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κοσουνού, Τζόναθαν Τα, Αντριχ.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Κοσουνού, Τζόναθαν Τα, Ταπσόμπα (89′ Μπάκερ), Ινκαπιέ, Άντριχ, Ντεμιρμπάι, Ντιαμπί (89′ Αζμούν), Χλόζεκ (69′ Φρίμπονγκ), Χάντσον Οντόι (91′ Αμίρι), Σικ (89′ Αράνγκις).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Γκρμπιτς, Μολίνα (62′ Γκριεζμάν), Φελίπε, Βίτσελ, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο (62′ Καράσκο), Γιορέντε, Κόκε, Σαούλ (46′ Ροδρίγκο ντε Πολ), Μοράτα (73′ Κούνια), Φέλιξ (73′ Κορέα).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο