fbpx

Μίλαν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1: Πάτησε κορυφή

Μίλαν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1: Πάτησε κορυφή

Η Μίλαν επιβλήθηκε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-1 και πέρασε στην πρώτη θέση του 5ου Ομίλου προσπερνώντας τους Κροάτες, οι οποίοι στην πρεμιέρα έκαναν την έκπληξη με την Τσέλσι. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έλυσαν τον «Γόρδιο Δεσμό» οι γηπεδούχοι και στη συνέχεια έφτασαν εύκολα στο τρίποντο. Ο Όρσιτς σκόραρε για ακόμα ένα παιχνίδι, ωστόσο αυτή τη φορά το τέρμα του δεν έφερε το θετικό αποτέλεσμα. 

Καθολική υπεροχή είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Η Ντιναμό δεν κρατούσε την μπάλα στην κατοχή της και έμενε συνεχώς στην περιοχή της δεχόμενη πίεση. Τελικά η Μίλαν μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Ζιρού να σκοράρει και να γράφει το 1-0. 

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να άργησε να πετύχει κάποιο τέρμα, ωστόσο στο δεύτερο πανηγύρισε από τα… αποδυτήρια. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Σαλεμάκερς κάνει το 2-0 και βάλει τις βάσεις για την πρώτη φετινή νίκη των «Ροσονέρι» στους ομίλους του Champions league

Ο Όρσιτς στο 56’ μείωσε σε 2-1 και έβαλε τους Κροάτες στο κυνήγι του θετικού αποτελέσματος, όμως ο Πομπέγκα στο 77’ έγραψε το 3-1 και διέλυσε τα όνειρα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι για 17οδιαδοχικό εκτός έδρας ματς δέχθηκαν περισσότερα από δύο γκολ…

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ (78′ Κρούνιτς), Τονάλι (68′ Πομπέγκα), Σαλεμάκερς (78′ Μεσίας), Ντίαθ (78′ Ντεστ), Λεάο, Ζιρού (68′ Ντε Κετελάρε)

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (63′ Σπίκιτς), Ριστόβσκι (78′ Ντρμιτς), Σούταλο, Πέριτς, Λιούμπιτσιτς, Αντέμι, Μίσιτς, Ιβάνουσετς, Πέτκοβιτς (84′ Μπατούρινα), Όρσιτς (84′ Μάριν)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο