fbpx

Σπόρτινγκ-Τότεναμ 2-0: Τρίποντο στις καθυστερήσεις

Σπόρτινγκ-Τότεναμ 2-0: Τρίποντο στις καθυστερήσεις

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιβλήθηκε της Τότεναμ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και προελαύνει στον 4ο Όμιλο του Champions League

Οι Άγγλοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ στο πρώτο μέρος. Τελικά η Σπόρτινγκ χτύπησε στο τέλος δις και διπλασίασε τις νίκες της. Ο Αλεξανδρόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 71’.

Οι «Σπερς» τα ηνία

Η Τότεναμ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κρατούσε τα ηνία προσπαθώντας να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά διαβασμένοι, καθώς φανέρωσαν μεγάλο βαθμό ετοιμότητας στις επιθέσεις των Άγγλων, διατηρώντας το μηδέν στα μετόπισθεν. Μάλιστα η Σπόρτινγκ είχε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου με τον Έντουαρντς. Επίσης, ο Γιορίς είπε «όχι» και στις προσπάθειες των Γκονζάλβες και Τρινκάο. 

Το καλύτερο στο τέλος

Δύσκολες στιγμές πέρασε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου το σύνολο του Αμορίμ, με τον Αντάν να έχει πραγματοποιήσει τέσσερις επεμβάσεις στα πρώτα οκτώ λεπτά της «επανάληψης». Ο Ριτσάρλισον λίγο έλειψε να χαρίσει και δεύτερο τρίποντο στην Τότεναμ στο φετινό ChampionsLeague. Η μπάλα από την κεφαλιά του τελευταίου στο 79’ πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι της εστίας. Ενώ όλοι περίμεναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο ήρθε το γκολ του Παουλίνιο στο 90 και το τέρμα του Γκόμες τρία λεπτά αργότερα. 

Ο Παουλίνιο πανηγυρίζει

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Ινιάτσιο, Κοάτες, Ρέις, Πόρο, Μορίτα (72′ Αλεξανδρόπουλος), Ουγκάρτε, Σάντος (90+2′ Εσγκάιο), Τρινκάο (76′ Παουλίνιο), Έντουαρντς (90′ Γκόμες), Γκονσάλβες.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ντάιερ, Ρομέρο, Ντέιβις, Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς, Σον (72′ Κουλουσέβσκι), Ρισάρλισον, Κέιν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο