fbpx

Ροντρίγκες: «Να αργήσω να επιστρέψει στην Ονδούρα»

Ροντρίγκες: «Να αργήσω να επιστρέψει στην Ονδούρα»

Ο Έντουιν Ροντρίγκες εξέφρασε την επιθυμία να αργήσει να επιστρέψει στην Ονδούρα και να παραμείνει στην Ευρώπη για πολλά χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη μίλησε στον Τύπο της χώρας, πριν την αναχώρησή του για την Ελλάδα. Ο 22χρονος παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι «κίτρινοι» θα τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αρχικά, ο Ροντρίγκες δήλωσε: «λοι μου έδωσαν συγχαρητήρια, και μου ευχήθηκαν τα καλύτερα. Οσοι έχουν περισσότερη εμπειρία εκτός χώρας μου είπαν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι η νοοτροπία μου θα πρέπει να είναι να επιστρέψω 15 χρόνια μετά, απλώς για να συνταξιοδοτηθώ, ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί».

Στη συνέχεια, ο Ροντρίγκες συμπλήρωσε: «Μου ζήτησε να προσέχω τον εαυτό μου, και τη διατροφή. Να τα δώσω όλα και να δουλέψω έτσι όπως δούλευα και στην Ολίμπια καθώς επίσης και να προσέχω όλα όσα μου λένε. Με προειδοποίησε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ότι πάντα θα πρέπει να κοιτά μπροστά».

Τέλος, το νέο απόκτημα του Άρη τόνισε: «Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν προσφορές από άλλες ομάδες, τις ανέλυσαν και αποφάσισαν ότι δεν ήταν καλές. Μίλησα με τον πρόεδρο, μου ευχήθηκε τα καλύτερα και μου είπε ότι θα βάλει πάνω απ’ όλα την ομάδα. Φτάνω στην Ελλάδα την Τετάρτη, νομίζω ότι θα με παρουσιάσουν την Πέμπτη. Τα γήπεδα σε αυτές τις ευρωπαϊκές χώρες είναι πάντα καλά, ελπίζω να κάνω τα πράγματα καλά. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε τα πράγματα πάνε καλά για μένα. Η βαλίτσα μου είναι γεμάτη όνειρα και όλους τους στόχους που θέλω να πετύχω στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο