fbpx

Μπάγερν-Μπαρτσελόνα 2-0: Μεταμορφωμένη στο δεύτερο

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Μπάγερν πάτησε γκάζι στο δεύτερο σκοράροντας δις, κατακτώντας έτσι τους τρεις βαθμούς. 

Ο Νόιερ έσωσε τους Βαυαρούς αρκετές φορές πριν οι συμπαίκτες τους σκοράρουν δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά ο Ερναντέζ στο 50’ και στη συνέχεια ο Σανέ στο 54’ χάρισαν τη νίκη στους Γερμανούς.  

Η Μπαρτσελόνα τις ευκαιρίες, αλλά…

Η Μπαρτσελόνα έδειξε στα πρώτα λεπτά πως δεν ταξίδεψε στο Μόναχο για να «κλέψει» το θετικό αποτέλεσμα. Οι «Μπλαουγκράνα» είχαν αφήσει τους γηπεδούχους να κυνηγούν την μπάλα, έχοντας την κατοχή σε ποσοστά που ξεπερνούσαν το 60%. Ο Πέδρι στο 9’ άγγιξε το 0-1 με τον Νόιερ να τον σταματάει εκπληκτικά με το ένα πόδι. Μπορεί η Μπάγερν να ισορρόπησε στη συνέχεια την κατοχή, όμως οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίωρο με τις ευκαιρίες των Ραφίνια και Λεβαντόφσκι. Οι Βαυαροί απείλησαν για πρώτη φορά ουσιαστικά στο 27’ με το σουτ του Μαζραουί και στο 31’ είχαν τη δεύτερη τελική τους με τον Ζάμπιτζερ

Την τιμώρησε 

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Μπάγερν «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με δύο γρήγορα γκολ. Ο Ερναντέζ αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 50’ και στο 54’ ο Σανέ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλάσε έκανε το 2-0. Στο 63’ η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να μπει ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, όμως ο Πέδρι στο τετ α τετ με τον Νόιερ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα μέχρι το τέλος και διπλασίασαν τις νίκες τους στον 3ο Όμιλο. 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Παβάρ (21’Μαζραουί), Ντέιβις, Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (46’Γκορέτσκα), Μουσιάλα (80’Γκάβενμπερχ), Μίλερ, Σανέ (80’Τελ), Μανέ (70’Γκνάμπρι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν (70’Έρικ Γκαρθία), Κουντέ, Αλόνσο, Μπουσκέτς (80’Κεσιέ), Πέδρι, Γκάβι (61’Ντε Γιόνγκ), Ραφίνια (61’Τόρες), Ντεμπελέ (80’Φάτι), Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο