fbpx

Η χρονιά του Αλαφούζου

Η χρονιά του Αλαφούζου

Φέτος μπορεί να είναι και η χρονιά του Γιάννη Αλαφούζου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν πως θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι έχουν κενά στο ρόστερ τους, ωστόσο έχουν έναν σοβαρό προπονητή στο πάγκο τους, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει αποδείξει πως κάνει σωστή διαχείριση στους ποδοσφαιριστές του. Επιπλέον, το τριφύλλι αποκλείστηκε πρόωρα από την Ευρώπη και στην ουσία θα έχει ένα ματς κάθε εβδομάδα.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός προχωράει τις διαδικασίες σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων για την κατασκευή του νέου γηπέδου του στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο γήπεδο θα συμπεριληφθεί στο φάκελο της συνυποψηφιότητας που θα καταθέσουν στη FIFA η Ελλάδα, η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2030.

Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για την κατασκευή της νέας έδρας του Παναθηναϊκού που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. H χωρητικότητα της θα είναι τουλάχιστον 40.000 θέσεων και θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας μετά το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο