fbpx

«2 στα 2» για την Μπριζ, διέσυρε την Πόρτο στην έδρα της με 4-0

«2 στα 2» για την Μπριζ, διέσυρε την Πόρτο στην έδρα της με 4-0

Πάρτι έστησε στο Ντραγκάο η Μπριζ επικρατώντας της Πόρτο με το εμφατικό 4-0, φτάνοντας τους έξι βαθμούς στο 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει της Λεβερκούζεν με 1-0.

Οι Βέλγοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους στο 14′ όταν με την συνδρομή του VAR κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάριο στον Τζουτγκλά, ο οποίος το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ (0-1). Η Μπριζ κυνήγησε το δεύτερο γκολ και έχασε ευκαιρίες με τους Σογουά (30′), Βάνακεν (41′) και Ολσεν (42′).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δείξει τις προθέσεις τους από το πρώτο 45λεπτο και στο 47′ έγινε το 0-2 με ωραίο τελείωμα του Σογουά.

Η Πόρτο… ξύπνησε και πίεζε για να μειώσει το σκορ χάνοντας ευκαιρίες με τους Γκαλένο (50′), Σανούσι (51′), αλλά η Μπριζ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Σκοβ Ολσεν στο 52′ (0-3).

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 89′ με σκόρερ τον Νούσα.  

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μάριο, Ονιεντίκα, Οντόι, Νίλσεν, Σιλά, Κάρμο.

ΠΟΡΤΟ: Κόστα, Μάριο (46′ Ναμάσο), Πέπε, Κάρμο, Σανούσι (76′ Γουέντελ), Πεπέ, Εουστάκιο, Ουρίμπε, Γκαλένο (61′ Βερόν), Οτάβιο (61′ Γκονσάλι Μπόρζες), Εβανίλσον (46′ Μαρτίνεθ).

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Οντόι, Μέχελε, Σιλά (65′ Μπογιατά), Μέιχερ (75′ Σόμπολ), Νίλσεν, Ονιεντίκα, Βάνακεν, Σκοβ Όλσεν (72′ Γιαρεμτσούκ), Τζουτγκλά (75′ Νούσα), Σογουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο