fbpx

Πήρε το βαθμό στο τέλος η Γιουβέντους, χαμός στο φινάλε

Πήρε το βαθμό στο τέλος η Γιουβέντους, χαμός στο φινάλε

Τελικά γκέλα για τη Γιουβέντους, που κατάφερε στις καθυστερήσεις να σώσει τον βαθμό απέναντι στη Σαλερνιτάνα στο Τορίνο με το τελικό 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι «σόκαρε» στο πρώτο ημίχρονο τους «μπιανκονέρι» παίρνοντας το προβάδισμα στο 18’ με τον Καντρέβα και κάνοντας το 0-2 στις καθυστερήσεις με τον Πιάτεκ.

Η ομάδα του Αλέγκρι πέτυχε αυτό που ήθελε στη συνέχεια, ένα γρήγορο γκολ δηλαδή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπρέμερ μείωσε στο 51’ ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις για να γίνει πραγματικά… χαμός!

Ο Μπονούτσι αστόχησε στο πέναλτι αλλά πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 2-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο λεπτά μετά, ο Μίλικ πέτυχε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον VAR και στη συνέχεια επικράτησε χάος. Ο Πολωνός αποβλήθηκε αμέσως μετά με δεύτερη κίτρινη, ενώ την κόκκινη κάρτα είδαν απευθείας οι Κουαδράδο αλλά και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τη Γιουβέντους και ο Φάτσιο από πλευράς Σαλερνιτάνα.

Αποτέλεσμα, η Γιούβε να φτάσει τους 10 βαθμούς μετά από 6 ματς και να είναι έτσι στην 8η θέση, ενώ τρεις πόντους λιγότερους μετρά η Σαλερνιτάνα.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Περίν, Ντε Σίλιο (63’ Σάντρο), Μπονούτσι, Μπρέμερ, Κουαδράδο (85’ Σούλε), Παρέδες, Μιρέτι (63’ Φατζιόλι), ΜακΚένι, Κόστιτς (79’ Ντανίλο), Κεν (46’ Μίλικ), Βλάχοβιτς.

Σαλερνιτάνα (Νικόλα): Σέπε, Μπρον, Καντρέβα, Κουλιμπαλί, Ντανίλιουτς, Ντιά (81’ Μπονατσόλι), Φάσιο, Μαγκιόρε (81’ Καστάνος), Ματζόκι, Πιάτεκ (61’ Μποτέιμ, 90’+10’ Γκιομπέρ), Φιλχένα (90’+10’ Σαμπιά).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο