fbpx

Πέρασε από το Έμπολι η Ρόμα

Πέρασε από το Έμπολι η Ρόμα

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα που με 2-1 πέρασε από το «Κάρλο Καστελάνι» νικώντας την Έμπολι, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική στην Ιταλία.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ με τον Ντιμπάλα στο 17ο λεπτό. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε πριν το ημίχρονο, όταν ο Μπαντινέλι έγραψε το 1-1 στο 43’ ωστόσο οι «τζιαλορόσι» δεν πτοήθηκαν.

Ο Ντιμπάλα πέρασε σε ρόλο δημιουργού και τροφοδοτώντας τον Έιμπραχαμ στο 71ο λεπτό, ήρθε το 1-2. Οι Ρωμαίοι θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» το τρίποντο αλλά ο Πελεγκρίνι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι στο 77’.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Άκπα Άκπρο στο 87’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Ρόμα ανέβηκε έτσι στους 13 βαθμούς, και σε ισοβαθμία με την Ουντινέζε, βρίσκονται στο -1 από την κορυφή και τις Νάπολι, Αταλάντα, Μίλαν. Η Ρόμα υποδέχεται την Αταλάντα την επόμενη Κυριακή. Στους 4 πόντους και τη 16η θέση έμεινε η Έμπολι.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Παρίσι (52′ Τσακάτσε), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Στογιάνοβιτς, Μπαντινέλι, Μαρίν (82′ Καμπιάγκι), Χαας, Πγιάτσα (63′ Μπαϊράμι), Λάμερς (82′ Γκράσι), Σατριάνο

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα (90+7′ Βίνια), Ντιμπάλα (81′ Μπόβε), Πελεγκρίνι (90+6′ Καμαρά), Έιμπραχαμ (81′ Μπελότι)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο