fbpx

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Παϊτίμ Κασάμι;

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Παϊτίμ Κασάμι;

Η μεταγραφική περίοδος για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών τελειώνει την ερχόμενη Πέμπτη (15/10) και στον Ολυμπιακό κάνουν την ύστατη προσπάθεια να αποκτήσουν κεντρικό χαφ με πρώτο στόχο πάντα, τον Μπακαγιόκο της Μίλαν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπλέξει σε γραφειοκρατικές διαδικασίες μεταξύ Μίλαν και Τσέλσι στην οποία ανήκει ο παίκτης και για αυτό έχουν κάνει επαφές και με τον Ντάνι Γκαρθία που έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πάντως,  πως βρίσκεται από χθες (11/9) στην Ελλάδα ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος, Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος λέγεται ότι ήταν παρών στο «Καραϊσκάκη» και παρακολούθησε το ματς με τον Βόλο.

Ο 30χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Βασιλεία ύστερα από δύο χρόνια όπου είχε 79 συμμετοχές με 19 γκολ και 9 ασίστ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κασάμι έχει προχωρημένες επαφές με την διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται – αν δεν λυθεί έγκαιρα το πρόβλημα με τον Μπακαγιόκο – να ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή η επιστροφή του. Ο Κασάμι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-2016, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ πέτυχε 9 γκολ και είχε 9 ασίστ σε 66 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο