fbpx

Αποστολάκης: «Έχουμε δουλέψει σκληρά στο Αγρίνιο»

Αποστολάκης: «Έχουμε δουλέψει σκληρά στο Αγρίνιο»

Ο Κώστας Αποστολάκης δήλωσε πως η έως τώρα πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Ο Έλληνας παίκτης μίλησε για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ, για τους οποίους δήλωσε πως είναι χαρούμενος που παίρνουν ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Επίσης, ο Αποστολάκης αναφέρθηκε και στον πατέρα του, τονίζοντας πως είναι περήφανος για το επίθετό του. Ο Αποστολάκης μίλησε στο «Metropolis».

Αρχικά, ο 23χρονος μπακ δήλωσε: «Θεωρώ ότι το ξεκίνημα μας είναι πολύ καλό, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ. Φυσικά είναι ανάλογο της προετοιμασίας που κάναμε, γενικά ο σύλλογος μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο λειτουργεί σε πολύ σωστά πλαίσια, γι’ αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα. Ο κόουτς δουλεύει εξαιρετικά. Το έχει δείξει σε όλη την καριέρα του ότι είναι προπονητής επιπέδου».

Στη συνέχεια, ο Αποστολάκης μίλησε για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν παρέα αρκετά χρόνια με τον Λύρατζη στην Εθνική ομάδα, ο Λευτέρης εκτός ότι είναι τους πολύ καλός παίκτης, είναι ένα πολύ καλό παιδί, υπόδειγμα αθλητή και συναθλητή. Χαίρομαι πολύ που βλέπω τον Λύρατζη, τον Τσαούση, τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα που πήραν τους ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. العب بلاك جاك اون لاين Χαίρομαι που βλέπω τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετά ελληνόπουλα. Τον Κουλιεράκη δεν τον ήξερα, γιατί είναι μικρότερος από εμένα, μου έκανε εντύπωση στο μεταξύ τους παιχνίδι, έχει μεγάλες προοπτικές και μακάρι να συνεχίσει έτσι. قواعد لعبة بوكر Γενικά ο ΠΑΟΚ βγάζει αρκετούς Έλληνες παίκτες και τους στηρίζει και αυτό μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα».

Τέλος, δήλωσε για τον πατέρα του: «Το έχω συνηθίσει πλέον. Ξέρω τι ήταν ο πατέρας μου, για εμένα δεν είναι ‘βάρος’, για εμένα το όνομα είναι προνόμιο, αισθάνομαι τεράστια εκτίμηση και περηφάνια. Δύσκολο να τον ξεπεράσω, η καριέρα του είναι από τις μεγαλύτερες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο