fbpx

Τότι: «Η Μπλάζι με απάτησε και με λήστεψε»

Τότι: «Η Μπλάζι με απάτησε και με λήστεψε»

Ο Φραντσέσκο Τότι εξαπέλυσε επίθεση κατά της πρώην συντρόφου του, την οποία κατηγόρησε για απιστία και κλοπή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρόμα αποκάλυψε πως ο γάμος του ήταν σε κρίση τους τελευταίους μήνες και πως ο ίδιος ανακάλυψε πως η γυναίκα του είχε ήδη συνάψει σχέση με άλλον άντρα. Παράλληλα, την κατηγόρησε πως του έκλεψε τη συλλογή ρολογιών που είχε και πως του αφαίρεσε από τους λογαριασμούς μεγάλο ποσό.

Ο Τότι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα πει ότι δεν θα μιλήσω αλλά έχω διαβάσει πολλές ανοησίες. Αρκετά. Πολλοί, ισχυρίζονται ότι ο ένοχος του χωρισμού ήμουν μόνο εγώ. Οτι ο γάμος τελείωσε εξαιτίας της προδοσίας μου. Θέλω να διευκρινίσω πως δεν ήμουν ο πρώτος που πρόδωσα. Οταν σταμάτησα να παίζω και άρχισα να δουλεύω ως μάνατζερ ήμουν αδύναμος και η Ιλαρι δεν καταλάβαινε τον πόνο που είχα. Μετά ήρθε ο θάνατος του πατέρα μου από τον Covid».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η γυναίκα μου όταν τη χρειαζόμουν περισσότερο, δεν ήταν εκεί. Την άνοιξη του 2021 μπήκαμε οριστικά σε κρίση. Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη. Δεν υπήρχε πια διάλογος, δεν υπήρχε τίποτα πια. Τον περασμένο Σεπτέμβριο άρχισαν οι φήμες. Η Ιλαρι έχει άλλον. Μου φαινόταν αδύνατο αλλά βρήκα τα μηνύματα. Κοίταξα το κινητό της. Και είδα ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Αυτό με έριξε σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Προσποιήθηκα ότι δεν συνέβη τίποτα, αλλά δεν ήμουν πια εγώ, ήμουν άλλος άνθρωπος».

Τέλος, ο Ιταλός δήλωσε: «Με τον πατέρα της πήγε να αδειάσει τις θυρίδες και μου πήρε τη συλλογή ρολογιών. Δεν άφησε καν τις εγγυήσεις. Υπάρχουν πολύτιμα Rolex. Αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι θέμα χρημάτων. Αν μη τι άλλο, είναι κακία. Φοβάμαι ότι με την Ιλαρι θα καταλήξουμε στο δικαστήριο όμως εξακολουθώ να ελπίζω ότι μπορούμε να βρούμε μια συμφωνία και να τελειώσουμε αυτή την ιστορία εδώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο