fbpx

Ολυμπιακός-Βόλος 1-1: Άμυνα και αστοχία πλήγωσαν τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός-Βόλος 1-1: Άμυνα και αστοχία πλήγωσαν τους Πειραιώτες

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών ο Ολυμπιακός και παλικαρίσιο βαθμό ο Βόλος (1-1) στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική

Ο Βόλος τήρησε την παράδοση να δυσκολεύει τον Ολυμπιακό αλλά αυτή τη φορά είχε και ουσία στην 4η αγωνιστική της Super League, αφού κατάφερε να πάρει «χρυσό» βαθμό 1-1 στο «Καραϊσκάκη» από τους Πειραιώτες που στο β’ μέρος είχαν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και δύο δοκάρια. Αυτή είναι η δεύτερη ισοπαλία για τους «ερυθρόλευκους» στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, ενώ ο Βόλος μετά τη νίκη εκτός έδρας με τη ΑΕΚ, έφυγε με το θετικό αποτέλεσμα και από το… σπίτι των πρωταθλητών.

Νέα πρόσωπα

Με αρκετές αλλαγές παράταξε τους “ερυθρόλευκους” ο Κορμπεράν σε σχέση με τον αγώνα στη Γαλλία με τη Ναντ αλλά και ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Φράιμπουργκ στο Ν. Φάληρο για το Europa League. Επέστρεψε μετά από 1,5 μήνα στη δράση ο Βρσάλικο, ενώ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκανε ο Μπόουλερ.

Ο Βόλος παρατάχθηκε με το νέο του απόκτημα τον σέντερ φορ Οζέγκοβιτς που είναι ο διάδοχος του Ολλανδού Φαν Βέερτ ο οποίος μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν στο Καραϊσκάκη

Στο πρώτο μέρος το ματς είχε τρελό ρυθμό με τους Βολιώτες που πάντα βάζουν δύσκολα στους Πειραιώτες να βγαίνουν επικίνδυνα στην επίθεση όχι τόσο γιατί δημιούργησαν ευκαιρίες στην εστία του Βατσλίκ αλλά γιατί δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη η άμυνα των πρωταθλητών. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Κλέιμαναλλά ο Βόλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 29′ με έξοχο γκολ με το τακουνάκι του νεοφερμένου Οζέγκοβιτς που αξιοποίησε όμορφη ενέργεια του Φερνάντες που «χόρεψε» του Ρέαμπτσιουκ πριν πασάρει στον Σέρβο. Το γκολ «πάγωσε» τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους.

Ασφυκτική πίεση

Στο β’ μέρος ο Κορμπεράν ξεκίνησε με τρεις αλλαγές σε μια προσπάθεια να δώσει περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση του και στο 54′ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βαλμπουενά. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν τον Βόλο που οπισθοχώρησε για να κρατήσει το 0-1. Στο 70′ ο Κούντε με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν. Και στο 77′ ο Ελ Αραμπί με δυνατό σουτ από τα πλάγια έκανε το 1-1.

Ο Ελ Αραμπί πανηγυρίζει

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» τα έπαιξαν όλα για όλα και με φουλ επίθεση για την ανατροπή. Στο 87′ από καταπληκτική πάσα ο Μπιέλ έβγαλε τον Λα Φουέντε μόνο του με τον Κλέιμαν αλλά αυτός πλάσαρε άουτ. Ο Αμερικανός έγινε τελικά ο μοιραίος παίκτης για τους πειραιώτες καθώς στο 94′ φάτσα με το τέρμα από τη γραμμή της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Βόλου και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Φωτιάς “κιτρίνισε” τους Βρσάλικο, Τσοκάνη, Μπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Βρσάλικο (46′ Αβιλα), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας (46′ Μπιέλ), Βαλμπουενά (78′ Λα Φουέντε), Μπόουλερ (69′ Ροντρίγκες), Ουί Τζο Χουάνγκ (46′ Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης (78′ Μεταξάς), Μεθκίδα (58′ Β. Φερναντεθ), Μπαριέντος (85′ Μπαντόκιο), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (73′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (85′ Πίρινεν).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο