fbpx

Μπράιτον: Αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας ο Πότερ

Μπράιτον: Αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας ο Πότερ

Ο Γκρέιαμ Πότερ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μπράιτον, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι.

Ο Άγγλος τεχνικός τόνισε πως ήταν μια ευκαιρία την οποία δεν μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί και παράλληλα παραδέχτηκε πως ήταν κάτι ξαφνικό για όλους. Το τελευταίο ματς στον πάγκο των «γλάρων» ήταν αυτό κόντρα στη Λέστερ, όπου τους οδήγησε στη νίκη 5-2 και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Αρχικά, ο Πότερ δήλωσε: «Για μερικούς αναγνωρίζω ότι η αλλαγή που έρχεται τόσο ξαφνικά στο ποδόσφαιρο μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή. Μπορεί να μην μπορώ να σας πείσω όλους να συγχωρήσετε την αποχώρησή μου, αλλά θα ήθελα τουλάχιστον να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να πω ευχαριστώ. Ελπίζω ότι θα καταλάβετε ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, ένιωσα ότι έπρεπε να αρπάξω μια νέα ευκαιρία».

Στη συνέχεια, ο Άγγλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Οι τελευταίες μέρες ήταν ένας απροσδόκητος ανεμοστρόβιλος. Το να φύγω για τελευταία φορά από το χώρο προπόνησης ήταν μια συγκλονιστική στιγμή. Στον διάδοχό μου, όποιος κι αν είναι αυτός, θα έλεγα, συγχαρητήρια. Θα δουλέψει για έναν σπουδαίο σύλλογο με μια φανταστική ομάδα, με την υποστήριξη ενός σπουδαίου προέδρου και διοικητικού συμβουλίου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο