fbpx

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 0-2: Επιστροφή στις νίκες

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 0-2: Επιστροφή στις νίκες

Ο Άρης επιβλήθηκε του Αστέρα στην Τρίπολη με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Αντίθετα οι Αρκάδες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχαν ισάριθμες ισοπαλίες. Ο Μαντσίνι είχε μία ασίστ και ένα δοκάρι, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο και στα δύο γκολ των «κιτρίνων». Ο Γκρέι άνοιξε το σκορ και ο Μπαγκατά διαμόρφωσε το τελικό 0-2. 

Ο Μαντσίνι τον οδηγούσε…

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 6’ με τον Καστάνιο να κερδίζει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ. Η απάντηση των Κίτρινων ήρθε στο 9’ με το φάουλ του Μαντσίνι. Ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά στο 20’ έδωσε την ασίστ προκειμένου η ομάδα του να ανοίξει το σκορ. Ο άσος του Άρη έφυγε στην πλάτη της άμυνας και γύρισε ωραία από τα αριστερά, και ο Γκρέι από το ύψος του πέναλτι με σουτ έκανε το 0-1. 

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Γκρέι

Ο Αλβάρο έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 26΄ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο Κουέστα έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.  Μαντσίνι και Γκρέι συνδυάστηκαν άψογα και στο 44’, όμως αυτή τη φορά ο Τσιφτσής είπε «όχι» στον σκόρερ των φιλοξενούμενων, διατηρώντας τη διαφορά στα μικρότερα δυνατά επίπεδα. 

Μπαγκατά κόβει, Μπαγκατά σκοράρει

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εκπληκτική ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ατιένθα είδε τον Μπαγκατά να του στερεί το γκολ και την ισοφάριση δύο φορές πάνω στη γραμμή. Ο τελευταίος όχι μόνο έσωσε την ομάδα του από την παραβίαση, αλλά τη βοήθησε και επιθετικά στο 60’. Ο Μαντσίνι με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και ο Μπαγκατά στην εξέλιξη της φάσης με σουτ έκανε το 0-2.

Στο 77’ ο Άρης έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Ματέο Γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, δίνοντας στους Αρκάδες το αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι γηπεδούχοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν και έτσι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα. 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα (64′ Ζουκάνοβιτς), Καρμόνα, Μπερτόγλιο (64′ Μπαρτόλο), Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (46′ Τιλίκα), Μπαράλες (64′ Μπενίτο), Ριέρα

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ (71′ Ενκουλού), Μαντσίνι (86′ Οντουμπάτζο), Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία (70′ Πάλμα), Ιτούρμπε (70′ Ντιόπ), Γκρέι (79′ Πίρσμαν)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο