fbpx

Ταουσιάνης: «Δεν είχαμε ηρεμία και ήμασταν άναρχοι»

Ταουσιάνης: «Δεν είχαμε ηρεμία και ήμασταν άναρχοι»

Ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε πως ο Λεβαδειακός έχασε τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), λόγω της… αναρχία των παικτών του.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο στα επόμενα ματς και πως θα προσπαθήσει να βάλει τάξη στο παιχνίδι της.

Χαρακτηριστικά, ο Ταουσιάνης δήλωσε: «Mπορεί να υπάρχουν οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά όταν μπαίνεις μέσα αγωνιάς και παλεύεις πάντα για την ομάδα σου. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχθήκαμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό αν και είχαμε προετοιμαστεί για έναν ορμητικό αντίπαλο».

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποια διαστήματα ελέγχου, δεν κάναμε ωστόσο ένα καλό παιχνίδι και όταν δε δημιουργείς προϋποθέσεις, δε γίνεται να ζητάς πολλά. Η ήττα πονάει αλλά χάσαμε τον τρόπο παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά μας, δεν είχαμε ηρεμία και ήμασταν άναρχοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση στο γκολ που δεχθήκαμε αλλά και μετέπειτα στο υπόλοιπο του αγώνα. Από αύριο εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα και να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο