fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1: Πρώτη νίκη για τους Γιαννιώτες

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1: Πρώτη νίκη για τους Γιαννιώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 2-1 επί του Λεβαδειακού στο γήπεδο «Ζωσιμάδες».

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κέβιν Ροσέρο στο 2’, όμως ο Τιερί Μουτίνιο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ της νίκης για τον ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε ο Ροντρίγκο Εραμούσπε στο 73’. Οι Γιαννιώτες έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και ανέβηκαν στην ένατη θέση, ενώ οι Βοιωτοί παρέμειναν στον ένα βαθμό και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αιφνιδίασε ο ΠΑΣ, απάντησε ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρώτη τους ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ με τον Ροσέρο, μετά από σέντρ του Μπιλμπάο και θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» το ματς, αν οι Παμλίδης στο 4’ και Τζημόπουλος στο 8’ είχαν βρει στόχο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να συνέλθουν από το αρχικό σοκ και απείλησαν πρώτη φορά με τον Σουρλή στο 16’. Οι Γιαννιώτες είχαν ακόμα μια καλή στιγμή με τον Μπιλμπάο στο 19’, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μουτίνιο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να φέρει το ματς στα ίσια.

Η επιμονή των γηπεδούχων δικαιώθηκε

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πάλι να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους. Ο Ροσέρο απείλησε στο 49’, ενώ ο Μπιλμπάο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Σταματελόπουλος έχασε το τετ-α-τετ στο 69’ και ο Εραμούσπε στο 73’ βρήκε δίχτυα, μετά από σέντρα του Ροσέρο, για να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους Γιαννιώτες. Το σκορ δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης και ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε τη νίκη.

Διαιτητές: Ανδρέας Γκάμαρης
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Δημήτρης Σαμοΐλης
Τέταρτος διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης
Κίτρινες: Σορία – Μεχία, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σορία, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (68΄ Σταματελόπουλος), Ροσέρο, Μορέιρα (90΄+2 Παντελάκης), Παμλίδης (60΄ Τζίμας).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης (68΄ Ντεντάκης), Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Βήχος, Μουτίνιο, Μεχία (46΄ Χάμοντ), Μπελμόντ, Βρακάς (78΄ Τορό), Σκβάρκα (46΄ Λούα Λούα), Δούμτσιος (78΄ Τσιριγώτης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο