fbpx

Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 2-2: Τρίτη σερί γκέλα για τους Βαυαρούς

Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 2-2: Τρίτη σερί γκέλα για τους Βαυαρούς

Μπορεί στο Champions League να ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις, μετά το 2-0 επί της Ίντερ στο Μιλάνο, όμως στο γερμανικό πρωτάθλημα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Στουτγκάρδη εντός έδρας και έδωσε την ευκαιρία στη Φράιμπουργκ να ανέβει μόνη πρώτη, αν νικήσει στον αγώνα της με την Γκλάντμπαχ την Κυριακή. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ματίς Τελ στο 36’, όμως ο Κρις Φιούριχ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 57’. Ο Τελ έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου, καθώς είναι 17 ετών και 136 ημερών. Τρία λεπτά αργότερα (60’), ο Τζαμάλ Μουσιάλα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον πέναλτι του Σερού Γκιρασί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μόναχο. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχε 68% κατοχή μπάλας και 19/6 τελικές προσπάθειες, έναντι 7/3 της Στουργκάρδης. Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε τους δώδεκα βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Στουτγκάρδη έφτασε τους πέντε βαθμούς και βρίσκεται πλέον στη 13η θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 09/09

Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 0-1

Σάββατο, 10/09

Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 2-2
Λειψία-Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-0
Χόφενχαϊμ-Μάιντς 4-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ 0-1
Χέρτα Βερολίνου-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2
Σάλκε-Μπόχουμ (19:30)

Κυριακή, 11/09

Κολωνία-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)
Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ (18:30)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο