fbpx

Μουντιάλ: Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς είναι εκτός ομάδας στην προεπιλογή του Τίτε στην Βραζιλία

Μουντιάλ: Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς είναι εκτός ομάδας στην προεπιλογή του Τίτε στην Βραζιλία

Ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε άφησε εκτός την τριάδα της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Ζεσούς, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι και Γκαμπριέλ Μαγκαλάες ενόψει της προετοιμασίας του Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι τρεις παίκτες αποτέλεσαν βασικό κομμάτι του εντυπωσιακού ξεκινήματος της Άρσεναλ στη σεζόν που τους έχει οδηγήσει στην κορυφή της Premier League μετά από έξι αγώνες , αλλά φαίνεται πως δεν έπεισαν τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βραζιλίας.

Επομένως δεν θα παίξουν κανένα ρόλο στους αγώνες της Βραζιλίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Γκάνας και της Τυνησίας τον Σεπτέμβριο.

Η Βραζιλία πρόκειται επίσης να πειραματιστεί με δύο νέους αμυντικούς που κλήθηκαν για πρώτη φορά, τον Γκλέισον Μπρέμερ της Γιουβέντους και τον Ρότζερ Ιμπάεζ της Ρόμα, χωρίς να αφήσει θέση στον Γκάμπριελ.

Η ομάδα της Βραζιλίας για τους αγώνες προετοιμασίας:
Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Γουίβερτον (Παλμέιρας)
Αμυντικοί: Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο, Γκλέισον Μπρέμερ (όλοι Γιουβέντους), Άλεξ Τέλες (Σεβίλλη), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Έντερ Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρότζερ Ιμπάες (Ρόμα)
Μέσοι: Καζεμίρο, Φρεντ (και οι δύο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Λούκας Πακέ (Γουέστ Χαμ), Μπρούνο Γκιμαρές (Νιούκαστλ), Έβερτον Ριμπέιρο (Φλαμένγκο)
Φόργουορντ: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Βινίσιους Τζούνιορ, Ροντρίγκο (αμφότεροι Ρεάλ Μαδρίτης), Αντονιάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Ματέους Κούνια (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πέδρο (Φλαμένγκο).

Οι άλλες πιο αξιοσημείωτες απουσίες στην ομάδα για τα τελευταία φιλικά της Βραζιλίας πριν ανακοινωθεί η τελική ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ο αμυντικός Ντάνι Άλβες και ο μέσος Φιλίπε Κουτίνιο, ενώ ο Μαρτινέλι, ο οποίος έχει τρία γκολ τη φετινή σεζόν, μένει επίσης στην έδρα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο