fbpx

Έκανε έδρα του το «Γεντί Κουλέ» ο Παναιτωλικός, 2-1 τον λαβωμένο ΟΦΗ

Έκανε έδρα του το «Γεντί Κουλέ» ο Παναιτωλικός, 2-1 τον λαβωμένο ΟΦΗ

Με Καρέλη και Κολοβό πέρασαν οι Αγρινιώτες από το Ηράκλειο

Ο Παναιτωλικός διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να φεύγει αήττητος από το Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια (4 νίκες, δυο ισοπαλίες) καθώς νίκησε σήμερα (10/9) στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων και των πολλών απουσιών με 2-1, στην 4η αγωνιστική της Super League.

Τυχερό προβάδισμα

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναιτωλικός αφού προειδοποίησε στο 10′ με μια μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν ο Στέφενς έσωσε τα σουτ του Ντουάρτε και του Καρέλη, στο 14′ άνοιξε το σκορ με ένα τυχερό γκολ του Καρέλη (η μπάλα κόντραρε πάνω του σε σουτ του Ντίας και κατέληξε στα δίχτυα). Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Ελληνα επιθετικού σε βάρος της Κρητικής ομάδας. Ο ΟΦΗ που είχε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Ντίκο στο 35′ κι ενώ έως τότε δεν είχε απειλήσει την εστία του Ανέστη. Η φάση αυτή έδωσε άλλη ψυχολογία στους γηπεδούχους που στο 42′ με ένα κεραυνό του Μπαλογιάννη εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσια (1-1) .

«Χρυσή» αλλαγή

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που έλεγξε το ματς κι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Ντίκο στο 60′ όμως οι πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών χάλασαν το ρυθμό του αγώνα. Κι ενώ το ματς έδειχνε ότι πάει για ισοπαλία ήρθε στο 76′ ο Κολοβός που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Στέφενς και έγραψε το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού ο λαβωμένος ΟΦΗ δεν είχε δυνάμεις να διεκδικήσει την ισοφάριση.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Πασαλίδη, Γιοχού, Βούρο.

ΟΦΗ: Στέφενς, Πασαλίδης (58′ Γιοχού), Μαρινάκης (68′ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον (78′ Αποστολάκης), Στάικος, Ντιουσέ, Μπουζούκης (78′ Θεοδοσουλάκης), Ντίκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λάρσον, Κορνέλιους, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78′ Μάρτενσον), Ντίας (80′ Φλόρες), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (69′ Νταγκό), Σενγκέλια (69′ Κολοβός), Καρέλης (78′ Πέδρο).

*Στα αξιοσημείωτα πριν το παινίδι, η διοίκηση του ΟΦΗ παρείχε δωρεάν είσοδο σε όσους έδωσαν αίμα για παιδιά με καρκίνο ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φόρεσαν μπλούζες με το μήνυμα «οι δικοί μας ήρωες».

*Στο γήπεδο ήταν και ο Λουίς Περέα, που θα αποκτήσει ΟΦΗ με δανεισμό από τη Λεγανιές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο