fbpx

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα 4-1: Εντυπωσιακοί οι «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα 4-1: Εντυπωσιακοί οι «ροχιμπλάνκος»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν άφησε περιθώρια στη Θέλτα, για να πιστέψει πως μπορεί να φύγει από το «Μετροπολιτάνο» με το θετικό αποτέλεσμα.

Οι «ροχιμπάνκος» νίκησαν 4-1 και έδειξαν πως έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό. ربح مال حقيقي Το σκορ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε άνοιξε ο Άνχελ Κορέα στο 9’, ενώ ένας άλλος Αργεντινός, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 50’. Ο Γιανίκ Καράσκο σημείωσε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων στο 66’, για να μειώσει προσωρινά ο Γκάμπρι Βέιγκα στο 71’. Ο Ουνάι Νούνιες με αυτογκόλ στο 82’, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, καθώς σκόραρε και στις τέσσερις προσπάθειες που έκανε στην αντίπαλη εστία, σε σύνολο δέκα τελικών. Από την άλλη πλευρά, η Θέλτα είχε 14/3 τελικές και την κατοχή της μπάλας με 55%. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σιμεόνε έφτασε τους δέκα βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, καθώς «έπιασε» τη Βιγιαρεάλ. Η Θέλτα έμεινε στους επτά βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. لعبة قمار بوكر

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 9/9

Τζιρόνα-Βαγιαδολίδ 2-1

Σάββατο, 10/9

Ράγιο Βαγιεκάνο- Βαλένθια 2-1
Εσπανιόλ-Σεβίλλη 2-3
Κάδιθ-Μπαρτσελόνα 0-4
Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα 4-1

Κυριακή, 11/9

Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα (15:00)
Έλτσε-Αθλέτικ Μπιλμπάο (17:15)
Χετάφε-Ρεάλ Σοσιεδάδ (19:30)
Μπέτις-Βιγιαρεάλ (22:00)

Δευτέρα, 12/9

Αλμερία-Οσασούνα (22:00)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο