fbpx

Αλμέιδα: «Ο Σιντιμπέ έχει δύναμη και εμπειρία»

Αλμέιδα: «Ο Σιντιμπέ έχει δύναμη και εμπειρία»

Ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε και για τον Τομ Φαν Βέερτ και περιμένει από τον Ολλανδό να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Ο Αλμέιδα τόνισε πως πλέον η ομάδα του έχει δυο παίκτες σε κάθε θέση.

Αρχικά, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε αρχικά: «Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους παίκτες που ήδη είχαμε. Ο ένας είναι σκόρερ, είναι παίκτης περιοχής, εκεί είναι επικίνδυνος. Οπότε μας δίνει μια άλλη επιλογή σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους παίκτες που είχαμε. Σε ό,τι αφορά τον Σιντιμπέ, είναι δυναμικός, είναι έμπειρος. Έχει νοοτροπία νικητή γιατί κατάφερε να σηκώσει εκείνο… το χρυσό τρόπαιο που ζυγίζει έξι κιλά».

Στη συνέχεια, ο Αλμέιδα συμπλήρωσε: «Οπότε, ελπίζουμε να μας μεταδώσει τα συναισθήματά του. Ελπίζουμε και οι δύο να προσαρμοστούν γρήγορα στο σύστημά μας. Με αυτούς τους δύο παίκτες, η ομάδα είναι ολοκληρωμένη σε όλες τις γραμμές. Πρακτικά, έχουμε δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Και τώρα εξαρτάται από εμένα, να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στην επιλογή για το ποιος θα παίζει. Υπάρχει ο ανταγωνισμός που χρειάζεται μία ομάδα, η οποία θέλει να παλέψει για σημαντικά πράγματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο