fbpx

Κορμπεράν: «Η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα»

Κορμπεράν: «Η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα»

Ο Κάρλος Κορμπεράν στάθηκε στο πρόβλημα ανάπτυξης που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ναντ, τονίζοντας πως το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για το τι δεν πήγε καλά: «Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να έχουμε καλή εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε κάπως. Κάναμε κάποια πράγματα να παλέψουμε για την ισοπαλία, αλλά όχι για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν μία ισοπαλία. Στα τελευταία πέντε λεπτά δυσκολευτήκαμε από το αριστερό άκρο της άμυνας μας. Στο τελευταίο λεπτό δέχτηκε ένα φάουλ ο Αμπουμπακάρ και εκεί είχαμε πρόβλημα να αμυνθούμε στην αριστερή πλευρά. Επαναλαμβάνω ότι αξίζαμε την ισοπαλία, αλλά όχι τη νίκη».

Για το σχήμα με τους τρεις αμυντικούς: «Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο σύστημα. Έτσι κι αλλιώς θα παίζαμε με αυτό το σύστημα γιατί ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα έχει γρήγορους παίκτες. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στην άμυνα και στην επίθεση. Η ομάδα δυσκολεύτηκε στη δημιουργία. Η ομάδα μας θα έπρεπε να έχει περισσότερη προσωπικότητα στην ανάπτυξη».

Για το τι αλλάζει στον όμιλο αυτή η ήττα: «Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε ένα παιχνίδι. Έχουμε μία ευκαιρία λιγότερη για να περάσουμε τον όμιλο. Ο Ολυμπιακός δεν θα δεχτεί ποτέ ότι λιγόστεψαν οι πιθανότητες μας και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο