fbpx

Μπριζ-Λεβερκούζεν 1-0: Με το δεξί οι Βέλγοι

Μπριζ-Λεβερκούζεν 1-0: Με το δεξί οι Βέλγοι

Με γκολ του Σιλά στο 42’ η Μπριζ νίκησε τη Λεβερκούζεν και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον Β’ όμιλο του Champions League.

Ο λαός λέει πολλές φορές πως «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Η φράση αυτή αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς τόσο η Μπριζ, όσο και η Λεβερκούζεν απέφευγαν το ρίσκο στο παιχνίδι τους και με συντηρητική ανάπτυξη προσπαθούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ελάχιστες, ωστόσο σε μία από αυτές ο Σιλά κατάφερε να σκοράρει και να βάλει τους γηπεδούχους οδηγούς στο σκορ. 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν θύμιζε το πρώτο 45λεπτο. Η Μπριζ με το υπέρ της 1-0 περίμενε τους Γερμανούς στο μισό γήπεδο με στόχο να διασφαλίσει το μηδέν και σε δεύτερο βαθμό να επιτεθεί στο ανοικτό γήπεδο. Η Λεβερκούζεν όσο περνούσαν τα λεπτά πίεζε ασφυχτικά τους Βέλγους, οι οποίοι μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο τους και να ξεκινήσουν με νίκη στο φετινό Champions League. 

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Οντόλ, Μέχελε, Σιλά, Μέιγερ, Νίλσεν, Ονιεντικά (83’Μπαλάντα), Βανάκεν, Σκοβ Όλσεν (83’Σάντρα), Σοβά (89’Σόμπολ), Τζουτλά (64’Γέρεμτσουκ).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Κοσουνού, Τα, Χικάπι, Μπάκερ (67’Χλόζερ), Αράνγκις (46’Παλάσιος), Άντριτς (67’Ντεμιρμπάι), Φρίμπονγκ (86’Αζμούν), Χάντσον-Οντόι (86’Αμίρι), Ντιαμπί, Σικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο