fbpx

Με Ριτσάρλισον η Τότεναμ καθάρισε την Μαρσέιγ των 10 παικτών (2-0)

Με Ριτσάρλισον η Τότεναμ καθάρισε την Μαρσέιγ των 10 παικτών (2-0)

Στο ντεμπούτο του στο Champions League ο βραζιλιάνος Ριτσάρλισον φετινό απόκτημα της Τότεναμ από την Εβερτον, ευτύχησε να σκοράρει δύο  φορές και να χαρίσει τη νίκη 2-0 στους Spurs επί της Μαρσέιγ που έπαιξε ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού είχε μόλις δυο καλές φάσεις (Ταβάρες, Κέιν) και με την Μαρσέιγ να ελέγχει το παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε κι αυτό γιατί στο 47′ αποβλήθηκε ο Μπεμπά για φάουλ στον Σον και η Μαρσέιγ έμεινε με 10 παίκτες. 

Η Τότεναμ ανέβηκε και πίεσε τους Γάλλους χωρίς να δημιουργεί όμως ευκαιρίες. Τελικά ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 76′ όταν από σέντρα του Πέρισιτς, ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά έκανε το 1-0. Και πέντε λεπτά μετά σε φάση καρμπόν από σέντρα του Χόιμπιερ, ο Ριτσάρλισον και πάλι με κεφαλιά “κλείδωσε” το τρίποντο (2-0).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο (73′ Τανγκάνγκα), Ντάιερ, Λεγκλέ (73′ Ντέιβις), Εμερσον (60′ Κουλουσέφσκι), Μπετανκούρ (86′ Μπισουμά), Χόιμπιερ, Πέρισιτς, Ριτσάρλισον, Σον (86′ Ντόχερτι), Κέιν.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπες, Μπεμπά, Μπαϊγί, Ζιγκό, Ταβάρες, Βερετού (78′ Ουντέρ), Ρονζιέ, Κλος (71′ Κολάσινατς), Γκεντουζί, Ζέρσον (50′ Λεονάρντο),  Σοάρες (71′ Χαρίτ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο