fbpx

Εμπαπέ: «Θέλω να είμαι ο σύνδεσμος μεταξύ Μέσι και Νεϊμάρ»

Εμπαπέ: «Θέλω να είμαι ο σύνδεσμος μεταξύ Μέσι και Νεϊμάρ»

Για τον νέο του ρόλο στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Κιλιάν Εμπαπέ, που αποκάλυψε παράλληλα ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα του μέχρι σήμερα.

Ο Γάλλος φορ της Παρί, παραχώρησε συνέντευξη στη Wall Street Journal, μιλώντας αρχικά για την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2020 από την Μπάγερν Μονάχου:

«Ήταν η πιο δύσκολη ήττα. Το Κύπελλο ήταν εκεί, αλλά ξέρεις ότι δεν είναι για σένα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Ήθελα να κλάψω, να μείνω μόνος».

Αυτή τη σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν, θα προσπαθήσει εκ νέου για την κατάκτηση του τροπαίου, έχοντας ξεκινήσει με μια σημαντική νίκη (2-1) εναντίον της Γιουβέντους στην πρεμιέρα των ομίλων:

«Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μου έδωσε έναν νέο ρόλο στην Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να ανοίγω χώρους, να προσφέρω στηρίγματα, να είμαι ο σύνδεσμος μεταξύ του Μέσι και του Νεϊμάρ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο καλύτερα μπορώ σε αυτές τις ανάγκες», εξήγησε ο Εμπαπέ που συνέχισε:

«Νομίζω ότι μερικές φορές στη ζωή είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Είναι καλό να είμαι έτσι στο γήπεδο, αλλά στην καθημερινότητα δεν είναι απαραίτητο να είσαι έτσι. Θέλω πάντα να είμαι ο καλύτερος, να αποδεικνύω ότι μπορώ να νικήσω, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το αποδεικνύω συνεχώς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο