fbpx

Ατλέτικο-Πόρτο 2-1: «Τρελό» ματς στη Μαδρίτη και μεγάλη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο-Πόρτο 2-1: «Τρελό» ματς στη Μαδρίτη και μεγάλη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος»

Όλες τις συγκινήσεις για το φινάλε φύλαγε το παιχνίδι του δεύτερου ομίλου στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Ατλέτικο και Πόρτο, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται εξ ολοκλήρου στις καθυστερήσεις του ματς.

Τεράστια νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε έτσι όπως ήρθε, με τον Ερμόσο να ανοίγει το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, τον Ουρίμπε να ισοφαρίζει στο έκτο και τον Γκριεζμάν να δίνει τη νίκη στο 90’+11’!

Το παιχνίδι κύλησε με το ίδιο σενάριο, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. casino888 Οι παίκτες του Σιμεόνε μπήκαν πολύ δυνατά στις αρχές των δύο 45λέπτων, έκλειναν την Πόρτο στην περιοχή της με τους Πορτογάλους βέβαια να φαίνεται πως αυτό ήταν έτσι κι αλλιώς το αγωνιστικό τους πλάνο.

Οι φιλοξενούμενοι έδιναν χώρο, με απώτερο σκοπό να εκμεταλλευτούν τα κενά που άφηναν αναπόφευκτα οι γηπεδούχοι στα μετόπισθεν. لعبة قمار حقيقية Με αυτόν τον τρόπο ήταν και αυτοί που είχαν τις πιο επικίνδυνες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με την εικόνα του αγώνα πάντως να δείχνει πως οδεύει ολοταχώς για το 0-0.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 82’ όταν ο Ταρέμι αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή (η πρώτη στο 71’) και η ομάδα του Κονσεϊσάο συνέχισε με παίκτη λιγότερο.

Το δεκάλεπτο της… «τρέλας» ξεκίνησε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το σουτ του Μάριο Ερμόσο άλλαξε πορεία κοντράροντας στον Ζοάο Μάριο για να καταλήξει στα δίχτυα του Ντιόγκο Κόστα!

Τον σκόρερ περίμεναν τα χειρότερα, τέσσερα λεπτά αργότερα, αφού από δική του παράβαση (χέρι) η Πόρτο κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ουρίμπε νικώντας τον Όμπλακ που ακούμπησε την μπάλα αλλά δεν αποσόβησε το 1-1!

Το πιο απίστευτο φινάλε της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, ολοκληρώθηκε στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά το κόρνερ του Βίτσελ, ο Γκριεζμάν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα πορτογαλικά δίχτυα βάζοντας «φωτιά» στο Μετροπολιτάνο!

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένες, Βιτσέλ, Μαντάβα, Μολίνα (46′ Ντε Πολ), Γιορέντε, Κόκε, Σαούλ (61′ Γκριεζμάν), Καράσκο (46′ Λεμάρ), Μοράτα (68′ Ερμόσο), Φέλιξ (71′ Κορέα)

Πόρτο (Κονσεϊσάο): Ντ. Κόστα, Πεπέ (62′ Μάριο), Κάρμο, Πέπε, Σανούσι, Οτάβιο (77′ Μπρ. بلاك جاك كازينو Κόστα), Εουστάκιο, Ουρίμπε, Γκαλένο (88′ Βερόν), Ταρεμί, Εβάνιλσον (78′ Μαρτίνεθ)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου:
Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 2-1
(Ερμόσο 90’+2’, Γκριεζμάν 90’+11’ – Ουρίμπε 90’+6’ πεν)

Κλαμπ Μπριζ – Λεβερκούζεν 1-0
(Σίλα 42’)

Η βαθμολογία
Ατλέτικο Μαδρίτης 3
Κλαμπ Μπριζ 3
Λεβερκούζεν 0
Πόρτο 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (13/9, 22:00)
Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης
Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο