fbpx

«Τρένο» η Σίτι, πάτησε τη Σεβίλλη (4-0)

«Τρένο» η Σίτι, πάτησε τη Σεβίλλη (4-0)

H Μάντσεστερ Σίτι μπήκε με το δεξί στο Champions League και με πρωταγωνιστή τον «καυτό» Χάλαντ διέλυσε τη Σεβίλη στην έδρα της με σκορ 4-0.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και στο 12′ ο Κονσέλο επιχείρησε να σκοράρει με σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών και η ευκαιρία χάθηκε. Στην επόμενη φάση πλάσαρε ο Γκρίλις, όμως ήταν άστοχος.

Η πίεση της Σίτι έφερε το πρώτο γκολ στο 20′. Ο Ντε Μπρόινε έδωσε πάσα πάρε – βάλε στον Χάλαντ κι αυτός άνοιξε λογαριασμό με τους «πολίτες» και στο Champions League!

Το 0-2 έγινε στο 58′ με σουτ του Φόντεν, ενώ στο 67′ «χτύπησε» για δεύτερη φορά ο Χάλαντ. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 92′ με σκόρερ τον Ντίας.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Καρμόνα, Γκούντελ, Νιανζού, Νάβας, Ράκιτιτς (46′ Μιρ), Ντιλέινι (46′ Τζορδάν), Ακούνια, Ίσκο (78′ Γιανουζάι), Γκόμες (73′ Σούσο), Τέλες (57′ Ντόλμπεργκ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Ακάντζι, Γκόμεθ, Ντε Μπρόινε (78′ Μαχρέζ), Ρόδρι (78′ Φίλιπς), Φόντεν (70′ Πάλμερ), Σίλβα, Χάλαντ (70′ Αλβάρες), Γκρίλις (62′ Γκιντογκάν).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο