fbpx

Συνάντηση Μπαλτάκου – Ινφαντίνο

Συνάντηση Μπαλτάκου – Ινφαντίνο

Έκτακτο ταξίδι στο Παρίσι πραγματοποίησαν χθες ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ιάκωβος Φιλιππούσης, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο με βασικό θέμα συζήτησης τους το Ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ και της εγγραφής των σωματείων σε αυτό.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να βάλει «λουκέτο» στις διοργανώσεις του, γιατί ο υφυπουργός αθλητισμού Λ. Αυγενάκης δεν κάνει πίσω και θα εφαρμόσει το γράμμα του νόμου, σύμφωνα με το οποίο όποια ομάδα δεν έχει εγγραφεί στο Μητρώο θα μένει εκτός διοργανώσεων. Στην ουσία ο νόμος την «σβήνει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη κι αυτό δεν μπορεί να το δεχθεί η ΕΠΟ. Η FIFA είναι στο πλευρό της ΕΠΟ για όποιες αποφάσεις λάβει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε σήμερα στο Παρίσι με τον πρόεδρο της FIFA κ. Τζιάνι Ινφαντίνο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Acting CEO της ΕΠΟ κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο διευθυντής του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης κ. Ελχάν Μαμάντοφ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει και επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο