fbpx

Μπενφίκα-Μακάμπι 2-0: Πέταξαν στο δεύτερο οι «Αετοί»

Μπενφίκα-Μακάμπι 2-0: Πέταξαν στο δεύτερο οι «Αετοί»

Με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, η Μπενφίκα επικράτησε της Μακάμπι για την πρώτη αγωνιστική του 8ου Ομίλου του Champions League

Η Μπενφίκα είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε κοντά στο 1-0 με την ευκαιρία του Ράφα Σίλβα, αλλά ο Κοέν δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να σκοράρει. Αυτή ήταν και η μοναδική τελική προς την εστία για τους «Αετούς», οι οποίοι έβλεπαν τη Μακάμπι να πετυχαίνει τον στόχο της. Οι Ισραηλινοί με το γνωστό τους παθητικό παιχνίδι επιθετικά, πρόσεχαν την άμυνά τους και δεν επέτρεπαν στους Πορτογάλους να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή τους. 

Τα πάντα άλλαξαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Μέσα σε τέσσερα λεπτά η Μπενφίκα πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Ο Ράφα Σίλβα, που είχε τη μοναδική ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο, ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 50’, ενώ στο 54’ ο Γκριμάλντο νίκησε τον Κοέν και έγραψε το 2-0. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος και η Μπενφίκα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπαχ, Α. Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Λουίς, Φερνάντες, Νέρες (65′ Άουρσνες), Ρ. Σίλβα (79′ Γκονσάλβες), Μάριο (79′ Σικίνιο), Ράμος (46′ Μούσα).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Κοέν, Σούντγκρεν, Μπατουμπινσικά, Σεκ (67′ Ποντγκορεάνου, 78′ Μεναχέμ), Γκόλντμπεργκ, Μουχαμάντ (32′ Αμπού Φανί), Λαβί, Σερί, Νταβίντ (46′ Ατζίλι), Πιερό (78′ Ρουκάβιτσια), Χαζίζα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο