fbpx

Μπαρτσελόνα-Πλζεν 5-1: Σόου Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα-Πλζεν 5-1: Σόου Λεβαντόφσκι

Στο Καμπ Νου είχε… κατηφόρα και η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Πλζεν με 5-1 σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια παραπάνω από ένα γκολ στο Champions League.

Οι «Μπλαουγκράνα» επέστρεψαν για τα καλά! Μπορεί να μην είχαν κάποιον δύσκολο αντίπαλο απέναντί τους, ωστόσο οι παίκτες του Τσάβι θύμισαν την ομάδα που είχε αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στα ευρωπαϊκά γήπεδα με το καθολικό ποδόσφαιρο. Σε ρόλο… Μέσι ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα της Βαρκελώνης πέτυχε χατ τρικ, ενώ σε ρόλο σερβιτόρου ο Ντεμπελέ. Ο τελευταίος ταλαιπώρησε πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα μοιράζοντας πολλές πάσες και ασίστ.

Ο Κεσιέ πανηγυρίζει με τον Ντεμπελέ

Ο Κεσιέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 13’, ενώ στο 34’ ο Λεβαντόφσκι έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκόραρε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Σικορά μείωσε στο 44’, αλλά η χαρά των Τσέχων κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Ο Ντεμπελέ με τάκλιν έκλεψε την μπάλα κοντά στο κόρνερ από δεξιά και έβγαλε τη σέντρα, με τον Πολωνό στο δεύτερο δοκάρι να δίνει εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Στο δεύτερο μέρος η Πλζεν δύσκολα περνούσε τη μεσαία γραμμή και το πλήρωσε. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες πριν κάνουν το 4-1 στο 67’. Ο Λεβαντόφσκι με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έστειλε τη «στρογγυλή θεά» στην αριστερή γωνία της εστίας, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το χατ τρικ. Αυτό ήταν το 90ό τέρμα του Πολωνού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Φεράν Τόρες στο 71’ με γυριστό σουτ, ύστερα από έξοχη πάσα του Ντεμπελέ.  

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (46’ Πικέ), Κρίστενσεν, Κουντέ, Άλμπα, Κεσιέ (81’ Τορέ), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (75’ Γκάβι), Ντεμπελέ (75’ Ντεπάι), Φατί (65’ Τόρες), Λεβαντόφσκι

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Στάνεκ, Χάβελ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Γιέμελκα (86′ Χόλικ), Κάλβατς, Μπούχα, Σικόρα (79’ Πιλάρ), Βικάνοβα (78’ Τσέρμακ), Μοσκέρα (79’ Γίρκα), Τσόρι (66’ Μπάσεϊ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο