fbpx

Λειψία-Σαχτάρ 1-4: Ονειρική πρεμιέρα για τους Ουκρανούς

Λειψία-Σαχτάρ 1-4: Ονειρική πρεμιέρα για τους Ουκρανούς

Συγκινητική η Σαχτάρ Ντόνετσκ, έκανε σπουδαία εμφάνιση στη Γερμανία και αφήνοντας πίσω της τη φρίκη του πολέμου, ισοπέδωσε τη Λειψία με 4-1.

Με αυτόν τον τρόπο οι Ουκρανοί μπήκαν επικεφαλείς στον 6ο όμιλο, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη με τον Σβεντ που έγραψε το 0-1 στο 16’. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις αρχές του β’ μέρους. موقع المراهنات العالمي Η Λειψία ισοφάρισε στο 57’ με τον Σιμακάν αλλά ένα λεπτό αργότερα, ο Σβεντ χτύπησε και πάλι, σοκάροντας τους Γερμανούς. كازينو888

Οι τελευταίοι δεν μπόρεσαν να συνέλθουν μετά το 1-2, με τον Μούντρικ να γράφει το 1-3 στο 76’ και τον Τραορέ να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 85ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου:
Σέλτικ-Ρεάλ Μαδρίτης: 0-3
Λειψία-Σαχτάρ: 1-4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ρεάλ Μ. 3
Σαχτάρ Ντ. 3
Σέλτικ 0
Λειψία 0

Η επόμενη αγωνιστική (14/9):

Σαχτάρ-Σέλτικ
Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία

Λειψία (Ντομένικο Τεντέσκο): Γκουλάσι, Σιμάκαν, Ντιαλό, Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ (46’ Ράουμ), Λάιμερ (82’ Αϊνταρά), Σλάγκερ (70’ Χένρικς), Σομποσλάι, Ενκουνκού, Βέρνερ (70’ Φόρσμπεργκ), Αντρέ Σίλβα

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς): Τρουμπίν, Τέιλορ, Μπόνταρ, Ματβιένκο, Κονόπλια, Σβεντ (62’ Πέτριακ), Μούντρικ, Σουντάκοφ, Στεπανένκο (86’ Κριβτσόφ), Μπονταρένκο (62’ Τζούρασεκ), Ζουμπκόφ (70’ Τραορέ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο