fbpx

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου 0-2: Άνετο ξεκίνημα για τους Βαυαρούς

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου 0-2: Άνετο ξεκίνημα για τους Βαυαρούς

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-0, εκτός έδρας, της Ίντερ! Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν κυριάρχησε ενάντια στους Ιταλούς και πήρε μια άνετη νίκη.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας είχε… κλείσει τους Ιταλούς στα καρέ τους, έχανε τη μία φάση μετά την άλλη, αλλά ο Σανέ ήταν εκεί που έπρεπε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Μονάχου με το… φτωχό 2-0 στο Μιλάνο.

Στο 25ο λεπτό Κίμιχ και Σανέ συνδυάστηκαν με τον Λιρόι να σκοράρει για το 1-0 με ωραίο πλασέ, αφού πέρασε τον Χαντάνοβιτς εύκολα για να γράψει το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Μπάγερν ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε δεν άφησε καθόλου χώρο στην Ίντερ και το αναπόφευκτο συνέβη.

Ο Κομάν με τον Σανέ «έκρυψαν» τη μπάλα! Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος γύρισε τη μπάλα και ο Ντ΄ Αμπρόσιο στο 66′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ (72′ Ντε Βριτζ), Μπαστόνι (72′ Ντιμάρκο), Ντάμφρις (72′ Νταρμιάν), Μικίταριαν, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (81′ Γκαλιαρντίνι), Γκόζενς, Μαρτίνες, Τζέκο (71′ Κορέα).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ντε Λιχτ (75′ Ουπαμεκάνο), Ερναντέζ (84′ Στάνισιτς), Ντέιβις, Κίμιχ, Σάμπιτζερ (61′ Γκορέτσκα), Κομάν (75′ Γκνάμπρι), Μίλερ, Σανέ (84′ Μουσάλα), Μανέ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο