fbpx

Fanatik: «Η Τράμπζονσπορ θα επανέλθει τον Ιανουάριο για Μασούρα»

Fanatik: «Η Τράμπζονσπορ θα επανέλθει τον Ιανουάριο για Μασούρα»

Οι Τούρκοι επιμένουν για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Ολυμπιακό. Αν πιστέψουμε το νέο δημοσίευμα της «Fanatik» τότε είναι πράγματι αξιοζήλευτο το… κόλλημα που έχουν φάει οι παράγοντες της Τράμπζονσπορ και πιέζουν ασφυκτικά τους Πειραιώτες για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Σύμφωνα λοιπόν με την αθλητική εφημερίδα της Τουρκίας, η Τράμπζονσπορ θα επανέλθει τον Ιανουάριο για τον Γιώργο Μασούρα, επισημαίνοντας στο ρεπορτάζ της, πως ο Ολυμπιακός θεωρεί λίγο το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι Τούρκοι  και κυρίως διαφώνησε με τον τρόπο καταβολής των δόσεων και ως εκ τούτου δεν προχώρησε η μεταγραφή του 28χρονου διεθνή επιθετικού…

Ο συντάκτης του ρεπορτάζ τονίζει ακόμη ότι «ο παίκτης  θέλει να έρθει στην Τράμπζονσπορ και σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έχει παίξει ο Μπακασέτας που «ψήνει» τον Μασούρα με τον οποίο είναι συμπαίκτες στην εθνική Ελλάδας». Καταλήγει δε το δημοσίευμα πως «αν δεν υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής η Τράμπζονσπορ θα επανέλθει για τον Έλληνα επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο