fbpx

Φαν Βέερτ: «Θέλω μια καλύτερη σεζόν από την περσινή» (vid)

Φαν Βέερτ: «Θέλω μια καλύτερη σεζόν από την περσινή» (vid)

Ο Τομ Φαν Βέερτ δήλωσε πως θέλει να πραγματοποιήσει μια καλύτερη σεζόν από την περσινή, όταν και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Βόλου ΝΠΣ.

Ο Ολλανδός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και συμπλήρωσε πως θέλει να αγωνιστεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια με τη νέα του ομάδα. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής επέλεξε το νούμερο «9» στη φανέλα του και ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την υποδοχή τους.

Χαρακτηριστικά, ο Φαν Βέερτ δήλωσε στο διαδικτυακό κανάλι της Ένωσης: «Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ένιωσα μια θερμή υποδοχή από όλους στο κλαμπ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πάντα επιζητώ το καλύτερο. Θέτω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου. Είμαι σε μια πολύ καλή ομάδα τώρα, με πολλούς παίκτες που μπορούν να με βοηθήσουν να σκοράρω. Οπότε φυσικά και στοχεύω σε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από την περσινή, παρότι ήταν για εμένα μια πολύ καλή χρονιά. Φυσικά και ο βασικός στόχος της ΑΕΚ είναι να έχει επιτυχίες, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προσωπικά θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα ματς, να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται. Ευχαριστώ (τον κόσμο) για όλα τα μηνύματα και την θερμή υποδοχή. Και ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω και να σκοράρω για αυτή την καταπληκτική ομάδα».

Το σχετικό βίντεο:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο