fbpx

Champions League: Αγώνων συνέχεια με το Ίντερ – Μπάγερν να ξεχωρίζει

Champions League: Αγώνων συνέχεια με το Ίντερ – Μπάγερν να ξεχωρίζει

Η αγωνιστική δράση της πρώτης ημέρας του Champions League  συνεχίζεται και την Τετάρτη (7/9) με το ματς Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου να ξεχωρίζει.

Οι πρώτοι τέσσερις όμιλοι του UEFA Champions League κάνουν πρεμιέρα για την πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ματς.

Αναλυτικά:
Άγιαξ – Ρέιντζερς 19:45
Ο Αίαντας αντιμετωπίζει τους Σκωτσέζους εντός έδρας για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σπόρτιγκ Λισαβόνας 19:45

Το δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας είναι ανάμεσα στους περσινους κατακτητές του UEL και τους Πορτογάλους, οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα της χώρας τους .

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου  22:00
Τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων θα στραφούν στο παιχνίδι που ξεκινάει ανάμεσα σε Ίντερ και Μπάγερν . Και οι δύο ομάδες έρχονται από ματς που έχουν χάσει βαθμούς για λογαριασμό των πρωταθλημάτων τους και θα ψάξουν την πρώτη νίκη στην διοργάνωση για να ηγηθούν στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου  τρίτου ομίλου.

Μπαρσελόνα – Βικτώρια Πίλζεν  22:00
Οι Καταλανοί θα υποδεχθούν την Βικτώρια Πίλζεν στην έδρα τους και στοχεύουν στην νίκη σε μια φαινομενικά εύκολη αντίπαλο.

Νάπολι – Λίβερπουλ 22:00
Ακόμη ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει ενδιαφέρον καθώς Νάπολι και Λίβερπουλ μάχονται μεταξύ τους για τον πρώτο όμιλο.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 22:00
Στον ψεύτικο όμιλο οι δύο ομάδες ξεχωρίζουν καθώς είναι υποψήφιες για την πρωτιά και η κλήρωση τις έφερε κόντρα στο πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Τότεναμ – Μαρσέιγ 22:00
Το δεύτερο παιχνίδι για λογαριασμό του τέταρτου ομίλου ( ο οποίος είναι και ο πιο ρευστός) φέρνει αντιμέτωπες την Τότεναμ με την Μαρσέιγ.

Κλαμπ Μπρυζ – Λεβερκούζεν 22:00
Η Βελγική ομάδα έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι καθώς είναι πιο φορμαρισμένη από την Λεβερκούζεν που μετράει μόλις τρείς βαθμούς στο γερμανικό πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο