fbpx

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 0-3: Επίδειξη δύναμης από τους Πορτογάλους

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 0-3: Επίδειξη δύναμης από τους Πορτογάλους

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας νίκησε εύκολα 3-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκτός έδρας και ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στους ομίλους του Champions League.

Οι Πορτογάλοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ με τον Μάρκους Έντουαρντς στο 65’. Δυο λεπτά αργότερα (67’), ο Φρανσίσκο Τρινκάο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Νούνο Σάντος στο 82’, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στον πάγκο έμεινε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Πορτογάλων επί γερμανικού εδάφους, μετά από 13 ήττες και μια ισοπαλία. Αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» στο Champions League,  για τη Σπόρτινγκ μετά το 3-2 επί του Ολυμπιακού το 2017. Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ είχε 57% κατοχή μπάλας και 8/5 τελικές. Οι Γερμανοί είχαν 11/2 τελικές, στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα του Δ’ Ομίλου, στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Μαρσέιγ και Τότεναμ.

Οι συνθέσεις:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Γιάκιτς (84’ Κνάουφ), Τούτα, Εντικά, Λεντς (46’ Πελεγκρίνι), Εμπιμπέ (66’ Μπορέ), Σο, Λίντστρομ (74’ Αλάριο), Γκέτσε, Καμάντα (84’ Χασέμπε), Μουανί

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (Ρούμπεν Αμορίμ): Αντάν, Κόατες, Σεντ Γιούστε (52’ Νέτο), Ινάσιο, Πόρο (79’ Σάντος), Μορίτα, Ουγκάρτε, Ρέις, Τρινκάο (79’ Παουλίνιο), Γκονσάλβες, Έντουαρντς (73’ Ροσίνια)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο