fbpx

«Αέρας» στην Γλασκώβη η Ρεάλ, νίκησε 3-0 την Σέλτικ

«Αέρας» στην Γλασκώβη η Ρεάλ, νίκησε 3-0 την Σέλτικ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ και νίκησε στην Γλασκώβη την Σέλτικ (3-0).

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 13′ για τους Σκωτσέζους. Ο Αμπάντα έφυγε στην κόντρα, βγήκε τετ α τετ με τον Κουρτουά, ο οποίος βγήκε νικητής από την «μονομαχία» τους

Γιακουμάκης ξεκίνησε βασικός με τους γηπεδούχους και στο 21′ τροφοδότησε τον ΜακΓκρέγκορ, το σουτ του οποίου «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι.

Η «βασίλισσα της Ευρώπης» ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 25′ και απείλησε για πρώτη φορά στο 29′ με τον Βαλβέρδε, όμως ο Ουρουγουανός μέσος ήταν άστοχος.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου η Ρεάλ έχασε τον Μπενζεμά, ο οποίος τραυματίστηκε.

Στο 56′ οι πρωταθλητές Ευρώπης έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Βινίσιους έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).  Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μόντριτς με σουτ με το εξωτερικό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και στο 77′ ο Αζάρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Κάρτερ-Βίκερς, Γενς, Τέιλορ, Γιουράνοβιτς, ΜακΓκρέγκορ, Ο’ Ράιλι (72′ Μούι), Χατάτε (72′ Τέρνμπουλ), Αμπάντα (46′ Μαέντα), Ζότα (82′ Χακσαμπάνοβιτς), Γιακουμάκης (72′ Φουρουχάσι).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Έντερ Μιλιτάο (46′ Ρούντιγκερ), Αλάμπα, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς (80′ Ασένσιο), Τσουαμενί (71′ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Βινίσιους (80′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (30′ Αζάρ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο